24. jul 2010 10:06
lp
cervus
24. jul 2010 10:06
lp
cervus
24. jul 2010 10:14
Dušanka, občudujem tvojo voljo in pogum in ne dvomim, da bo sledil tudi uspeh! To, da si spet na nogah, smatraj kot praznik ob katerem ti želim še veliko zdravih in srečnih let. Enako tudi Reci.
Cila
24. jul 2010 12:07
Hvala vam - dobre volje mi res ne manjka in vztrajnosti in optimizma tudi ne - sva si glede tega kar malo podobni z Reco. Lep dan vam želim kljub dežju!
Dušanka
24. jul 2010 12:47
Zelo sem vesela in občudujem voljo ki jo imaš. Čestitam le tako naprej.
miia
24. jul 2010 20:29
Bravo, Dušanka! Imaš voljo in pozitivno energijo, kar je najpomembnejše. Drži se. korenckova
24. jul 2010 21:36
Dušanka, občudujem te, pravzaprav obe z Reco! Poguma, dobre volje, vztrajnosti, taprave trme bi rekli, vama vsekakor ne manjka in kar tako naprej! Lepo je, da si se nam sama oglasila in s takim optimizmom poročaš o svoji borbi, ki jo boš zmagoslavno dobila!
Še enkrat moje iskrene dobre želje
girica http://sladki-koraki.blogspot.com/
24. jul 2010 21:55
Dušanka, ti ne veš, kako sem bila vesela tvojega sporočila. Res si enkratna!!!!!!!!!! lp Vesna
24. jul 2010 22:12
Kapo dol pred Reco in Dušanko . Takšne pozitivne ljudi rabimo v svoji okolici. Obilo zdravja želim obema.
Lp
fakin712
24. jul 2010 22:33
Vesela sem za vaju obe, za tebe, Dušanka, in za tebe, Reca. Krasni sta! Občudujem vajino voljo in mislim na vaju. Želim Vama veliko drobnih korakov k boljšemu zdravju in čimprejšnje okrevanje.
Balenkaneznan uporabnik
9. avg 2010 22:13
No, kako sta kaj vidve? Raport, prosim? japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Lazanja z bolonjsko omako