Je morda kdo naročal Sacher iz Sacher hotela na Dunaju? Obljubljajo dostavo v štirih dneh, mene pa zanima, če kdo iz prakse ve, kdaj bi lahko računala nanjo. Odpremili bi jo pa v ponedeljek z DHL-om.
Lep vikend vsem!
alibaba
Je morda kdo naročal Sacher iz Sacher hotela na Dunaju? Obljubljajo dostavo v štirih dneh, mene pa zanima, če kdo iz prakse ve, kdaj bi lahko računala nanjo. Odpremili bi jo pa v ponedeljek z DHL-om.
Lep vikend vsem!
alibaba
18. jun 2010 13:58
3 al 4 dni je trajalo. Čist natančno se ne spomnem ;) Lizzie
18. jun 2010 21:39
Smem samo vprašati koliko to vse skupaj stane, da ti dostavijo v Slovenijo + torta? lp!
18. jun 2010 22:18
A to res ali se hecate? Torto z Dunaja???
Pozdravček!
18. jun 2010 22:26
http://shop.sacher.com/Original-Sacher-Torte?XTCsid= dragička, tko za poskusit smo 1x naročili :D Lizzie
18. jun 2010 22:32
In..., kaj je bilo posebnega v torti z Dunaja? Ali se DHL preverjali?
19. jun 2010 8:32
V bistvu ni bila nič posebnega, malo suha za moje pojme :) Je domača bolj dobra Ampak poskusit je pa bilo treba... Lizzie
20. jun 2010 13:12
Včeraj sem bila tam,bi jo lahko prineslaPa poskusila sem jo tudi, no tudi pri nas se dobijo dobre ali še boljše. adalbert
21. jun 2010 9:26
No ja, vem, da je okus marsikatere 'neoriginalne' boljši, gre za to, da nekoga presenetiš, saj na marsikoga to naredi velik vtis in mu ostane v spominu... Če si ljubitelj sacherce, ni nič narobe da poskusiš tudi original in iz prve roke okusiš razliko, kaj? alibaba
21. jun 2010 12:38
Lizzie, saj ni skrivnostverjetno, torej ali lahko zvemo koliko stane dostava, torej koliko stane Saherca doma( ne glede na to, ali je vredno, ali ne?) Hvala! Kotarca
21. jun 2010 12:44
Ja sej sem dala link - poglej vse piše. Konkretno se ne spomnem več, tako da najbolje da si sama ogledaš in izračunaš. Lizzie Sporočilo je spremenil(a) Lizzie dne 21. 2010 12:45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi