Rad bi spekel dobro zapeče
Jedel sem ta krompir v eni priljubljeni restavraciji i
Hvala
Rad bi spekel dobro zapeče
Jedel sem ta krompir v eni priljubljeni restavraciji i
Hvala
17. jun 2010 13:40
Tale način se obnese: http://www.mercator.si/uzivajmozdravo/dober_tek/drob
LP, V.
17. jun 2010 15:02
Jaz ga ocvrem v olju kot pomfrit. Mamamia
mamamia
17. jun 2010 15:02
VilmaS tak krompirček (ki je na linku) bi se, verjetno, pekel na enih 200C, cca. 20 min...? Si že poskusila?
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 17. 2010 15:03
17. jun 2010 18:06
silva koliko olja pa dodaš za tako peko v pečici? **sem že prebrala na receptu od mercatorja :) Očitno sem prvič prehitro brala, pa nisem videla :) Hvala vseeno! Lizzie Sporočilo je spremenil(a) Lizzie dne 17. 2010 18:08
17. jun 2010 18:17
Meni si zdi pa tale recept dober: http://www.kulinarika.net/recepti/5162/priloge/v-pecici Dobrojedka
17. jun 2010 19:46
Ali ga preprosto daš na peki papir, soliš, narežeš nekaj rezin domače pancete in je!
Za dober izgled imejte usta do ušes
17. jun 2010 21:13
Ja jst ga tudi naprej fajn operem, osušim in ga v skledi z nekaj kapljicami olja naoljim. Potem ga pa lepo zložim na pekač s pekim papirjem in v pečico. Vedno je NJAAAAMI ariella
17. jun 2010 21:54
Zzak..., nič komplicirat, tako kot so predhodnice rekle. Pojdi na tržnico, kupi mladi krompir, po možnosti "kifelček" (malo je dražji, se pa splača) in naredi tako, kot je v linku gospod Goljat - narezan krompir posuši, posuj z ostro moko, posoli, naolji in v pekač obložen s peki papirjem (boš prišparal pranje pekača). Pečico daj malo bolj na močno temperaturo. Boš videl, da bo uspeh tukaj.
Pozdravček!
18. jun 2010 8:09
To z ostro moko res nisem vedel, se pa tudi nikoli nisem poglabljal v krompir, pa še to je, da v večini primerov kupim krompir v supermarketih kadar mi zmanjka domačega. In ta kupljeni je sama voda, domačega pa ne dobim mladega, upam da mi uspe do tržnice jutri pa poizkusim. Hvala.
18. jun 2010 8:24
Namesto ostre moke raje uporabite koruzno moko, je dosti boljša. Zelo lepo se speče tudi v picopeku ponvi. MalčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci