![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
16. dec 2016 13:40
Kar nekaj je takih ,ki se več ne oglašajo.
16. dec 2016 13:40
Kar nekaj je takih ,ki se več ne oglašajo.
3. jan 2017 16:04
Ja ežoja tudi pogrešam, pa Mygrace, pa Vrtejbenko...a ste šli v ilegalo?
3. jan 2017 16:21
branka.mahnic je napisal/a: |
Ja ežoja tudi pogrešam, pa Mygrace, pa Vrtejbenko...a ste šli v ilegalo? branka
|
ežoja sem včasih vidla na fb, decembra se je tam oglasil. Vrtejbenka pa je redno na Kulslo, sicer večjrat na zidu kot na forumu, pa recepte kar pošilja. Za Mygrace pa ne vem
3. jan 2017 17:00
Vrtejbenka te dni nekaj štrajka, njenih albumov ni, morda je zelo zaposlena? Mygrace je že dalj časa odsotna... Ežoj pa je več v ozadju, pogrešamo pa ga vsi zelo
Mygrace
sporočila: 6506
17. mar 2017 11:44
Dajem na vrh.
17. mar 2017 12:34
Mygrace, a pogrešaš pa nikogar?
Meni še vedno manjka Nola oz. njeni prispevki...vmes je enkrat pokukala gor, sedaj pa zopet popoln mrk
Mygrace
17. mar 2017 12:41
O, pogresam, pogresam. Je fajn, ce je orkester velik, pride mocnejsi zvok. V en rog se trobi pri lovcih, tam je pa pol itak pokol na konc...tko da rabimo od milozvocne harfe do pavk... cimvec
17. mar 2017 13:01
Že, že, ampak če kdo fuša, zna pa tud celo zgodbo skvarit...
Drugač pa tudi lovci niso več to, kar so včasih bili. V LD našega okoliša trobijo štirje in to vsak v svoj rog
Mygrace
17. mar 2017 13:27
Hja, ce kdo fusa, ga lahko kolegijalno vn iz *piiiip* zmazemo. Hudic je, ce hoce kdo preglasit.
18. mar 2017 16:13
Meni manjkata Nola in Vendelina. Pa ežoju tudi en lep pozdrav, če bo kaj pokukal v kulinariko.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Zelenjavna zloženka
Marmorni sladoledni sendviči