27. nov 2011 20:52
silven je napisal/a: | ||
Brez gospe Vendeline jr. forumu kar nekaj manjka.Tudi jaz ji želim čimprejšnje okrevanje in vrnitev k nam. Lep pozdrav
|
Hvala vsem, ji bom prenesla, bo vesela
mamamia
27. nov 2011 20:52
silven je napisal/a: | ||
Brez gospe Vendeline jr. forumu kar nekaj manjka.Tudi jaz ji želim čimprejšnje okrevanje in vrnitev k nam. Lep pozdrav
|
Hvala vsem, ji bom prenesla, bo vesela
mamamia
6. jan 2012 19:56
Dragi moji, jaz se počasi vračam.
Sem se od septembra naprej ubadala s hrbtenico in ta proces je imel svoje faze in vzpone in padce. Vso energijo sem vložila v zdravljenje in se prepustila familijarni negi, marsikaj sem pa dala na hold. Sedaj pa se je krivulja začela lepo dvigovati in skladno s tem sem od letos tudi bolj družabna kot sem bila zadnje tri mesece. Danes sem odprla pošto, ki ste mi jo pisali, in sem bila tako ganjena, da sem se kar razjokala. Sem sicer začela z neposrednim odpisovanjem, pa je tega toliko, da raje ne bi po nerodnem komu pozabila odpisati. Vsem,ki ste mi poslali čestitke in želeli dobre želje - pa nekaterih še poznam ne v živo - ogromna hvala. Mi je ta vaša gesta odprla nove registre in mi je lepo pri srcu.
Bodite dobri in smo spet v kontaktu.
Vendelina jr.
6. jan 2012 20:14
lp
mzm
6. jan 2012 20:19
Vendy, velkam bek. Me veseli, da se ti je stanje popravilo.
Vanja
6. jan 2012 20:25
Dobrodošla nazaj
Blanchy
6. jan 2012 20:31
Jaz pa zelo pogrešam gospoda Rika. Mogoče kdo ve, če je z njim vse vredu?
mejačka
6. jan 2012 21:02
Lepo, da se vračaš zdrava, predvsem pa, da se rada vračaš!
Se boš pa lahko, po novem, z nami valjala od smeha, če boš hotela.
zeta
6. jan 2012 21:31
- evo, eno pravo, štiriperesno - dobrodošla nazaj.
rrr
6. jan 2012 21:53
.
Dobrodošla nazaj!
K
6. jan 2012 22:20
Bienvenida!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Burek z lahko solato