17. jun 2010 22:01
naor, Košuta, lahko vam jaz mal pomagam, da si bolje predstavljate nekatere obraze, jaz sem že dalj časa na kulinariki in nekatere sem že spoznal. Recimo dragička, je študentka ( se mi zdi nutricionizma ), prevaža se do faksa in okoli na kolesu, vaga enih petdeset kil ( skupaj s kolesom ), vendar je manjše postave, pa ni videti sestradana. O mamamii imate napačne predstave: predstavljajte si eno mamamio na Siciliji, ki kuha za veliko družino: ženska, da je kaj, zmeraj s kratkimi rokavi in globokim dekoltejem ( zakaj bi kaj skrivala ), tehta enih 120 kg ( saj sama pravi, da dobrega telesa ni nikoli preveč ) vendar , tudi zaradi višje postave, sploh ni videti, da bi bila " premočna " ). Po postavi ji je zelo podobna elaphus. Vendy, my dear lady frend, je manjse postave, mal bolj " na okroglo " ( ne rečem, da je premočna ), poznavanje mode je zgolj teoretično, oblečena zmeraj v jeans in moške srajce..........
Jaz sem študent ( gerontologije in hispanistike ), to itak veste, imam rahle zdravstvene težave, zdravniki pa nič ne znajo, rečejo mi zmeraj enako, češ da preveč sexam in premak pijem, no saj ne rečem....... ampak ne more bit to krivo za vse. Če vas še kdo zanima, kar vprašajte...........
ežoj