21. nov 2011 13:03
Dobro nam došo nazaj, po novem zlatkosribicos. Sem slišal, da si bil z Ariane v orbiti, pa si ga nekaj biksal in evo ti ga na. pristaneš na domači zemljici. Kakorkoli, lepo te je zopet brat.
janko1
21. nov 2011 13:03
Dobro nam došo nazaj, po novem zlatkosribicos. Sem slišal, da si bil z Ariane v orbiti, pa si ga nekaj biksal in evo ti ga na. pristaneš na domači zemljici. Kakorkoli, lepo te je zopet brat.
janko1neznan uporabnik
21. nov 2011 13:11
Ja, hvala. Sem komaj ujel zadnji shuttle za nazaj. Mislim, to se reče vesoljski taxi. Saj veš, da sem jaz otmen in se celo po vesolju vozim s taxiji
Zaj čakam, da izumijo Enterprise -next genaration. Ampak oni next od next. Uf, boš ti videl kako bom šibal iz galaksije v evforije in nazaj. Baje z hitrostjo 20x od svetlobne. Če boš prijazen te bom kdaj vzel na voyage
zlatiribonmb
21. nov 2011 13:18
Mene pa nehajte nadlegovat: querida amiga tokrat ni pri meni, tudi jaz ne vem kje je ( saj me je sram zaradi tega, ampak res ne vem ).
ežojneznan uporabnik
21. nov 2011 13:25
Tudi mene skrbi. Ampak sem zvedel da je okej in bo prišla. Nič skrbet. Jaz jo tudi komaj čakam. Jao, a včasih mi je šla tok na živce, da sem jo vzljubil in jo pogrešam. Kaj češ, vesolje...
Aja, kaj ti si mislo, da ne boš vozil. Ti boš kapetan, ko jaz dobim voyagerja. Nema ti pol izgovorov. Ima, da voziš. Vendy bo kopilotka in glavna od cabin staff. Ostali bomo pa potniki. Pa nas razvajajte.
zlatiribonmb
21. nov 2011 15:05
Zlati ribon, previdno z željami! Saj veš tisto, ko je Mujo srečal zlatega.... kita, ki kao izpolnjuje tri želje. Pa Mujo kitu nazaj - jebeš ti tri želje, ideš ti meni kod zlatara!
Sonjaneznan uporabnik
21. nov 2011 15:09
Idem srce moje kada skupim lovu
Imam te rad.
zlatiribonmbneznan uporabnik
21. nov 2011 15:29
Aja, v Mariboru ILS ni odpovedal. Se je varno pristajalo
zlatiribonmbneznan uporabnik
21. nov 2011 15:48
Aha, ker sem pozabljiv bi samo napisal, da pogrešam njemo milost. Danes se ji nekak ni razvezal jezik. No, ji jaz tudi sporočam lepe pozdrave. Upam ,da se ni nažljokala kutin u viskiju pa je ILS zgrešila
p.s. - če je gosta megla, tudi gasilci (madona moja milost, tam je treba iskat) zgrešijo streho in vreščoče gor na strehi. Pa spominska plošča gor al dol. Pa noblesa, ne?
zlatiribonmb
21. nov 2011 16:01
Jaz tudi zadnje čase pogrešam Vendelino jr. (upam da sem tole končnico prav napisala). Njene zapise sem res z veseljem brala :)
21. nov 2011 16:05
tamalaursa je napisal/a: |
Jaz tudi zadnje čase pogrešam Vendelino jr. (upam da sem tole končnico prav napisala). ........................ ....................................................................................................................... |
ne, nisi, prav je Vandelina
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Veganske palačinke