19. nov 2018 9:46
marjja je napisal/a: |
Ah, ja, že kapiram.... sem smotana. Hvala. marjja
|
a ima sezonske nicke, tak ku jaz?
19. nov 2018 9:46
Ah, ja, že kapiram.... sem smotana. Hvala. marjja
|
a ima sezonske nicke, tak ku jaz?
19. nov 2018 10:40
Kam je šla mopsika? Na Zidu je že nekaj časa ni več. marjja
|
No, moram povedati, da sem še aktivna, vendar sem spremenila svoje ime in sicer samo zato, ker naše -mopsike ni več med nami. Naša draga , bo za vedno v naših , nikoli in nikdar je ne bomo pozabili, nikoli. Imamo pa sedaj novo članico-posvojenko Lino, ki nam daje tudi veliko ljubezni, mi pa njej. Bolečina ob izgubi je bila res zelo, zelo huda in prav zaradi bolečine smo se odločili za posvojitev. Me pa veseli, da si me , draga Marjja, pogrešala
19. nov 2018 10:51
Sem se tudi jaz malo praskala po glavi, kam je izginila naša mopsi. Lepo, da si še z nami
19. nov 2018 10:53
MiriBon je napisal/a: |
Sem se tudi jaz malo praskala po glavi, kam je izginila naša mopsi. Lepo, da si še z nami ~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~
|
Najlepša hvala, saj se boste navadili na moje novo ime.
19. nov 2018 11:18
Povsem razumem bivšo Mopsiko, da si je iz povsem čustvenih vzgibov spremenila nick. Nisem pa vedel, da je to možno ker se mi neka ideja plete po glavi :)
19. nov 2018 11:58
Ja, pa hedonist se bolj redko oglaša
19. nov 2018 19:13
Bi bilo lepo, da bi vsi člani ostali pri privotni prijavi in ne bi glede na trenutne situacije spreminjali nicka
20. nov 2018 6:42
Trixi: saj ni tako hudo. Povprečno življenjska doba je čez 10 let, no pri mopsih mogoče manj. .
2. jul 2019 10:09
Pogrešam Vendelino j. , mamamio, Ežoja...
4. jul 2019 18:18
Kako smo si različni, oziroma kako različno prenašamo izgube.
Imeli smo psičko in mucka, ki ju ne morem pozabiti, zato njuni imeni uporabljam za geslo,tako da sta še vedno ob meni.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Jabolčne kremšnite