19. okt 2014 16:58
veš kaj,
teta torta, televizija gor ali dol - če nič drugega, boš vedno v mojem srcu zaradi testa za štrudl.
Sonja
19. okt 2014 16:58
veš kaj,
teta torta, televizija gor ali dol - če nič drugega, boš vedno v mojem srcu zaradi testa za štrudl.
Sonja
23. okt 2014 12:52
Nisem ravno najbolj pazljiva, vendar pogrešam Ežoja. Že 30 dni ni nobene njegove aktivnosti. Ali nas vara, ali pa je res kaj resnega. Kdo ve ? Sicer pa ga lepo pozdravljam.
F r i n a
25. okt 2014 12:54
Hvala za informacije, ki ste mi jih poslali po ZS. Sem pa nekaj takega slutila.
F r i n a
27. okt 2014 6:35
Vsak dan pogledam ali bom mogoče le zasledila kakšno šaljivo pripombo Ežoja, vendar je ni. Res ga pogrešam.
Kje si, dragi študent?
ursula-ce
28. okt 2014 11:23
Dragi ežoj, tudi jaz te tako močno pogrešam, tvoj vaški ribnik tudi, že dolgo nihče več nobenih ribic ne naloži...
Se vedno spomnim, ko moj termitek odpre kakšno konzervo, jaz bi pa z veseljem kakšno svežo ribico...
Drži se, sem prepričana, da bomo, ko boš zmogel, spet ob tvojih hudomušnih postih uživali
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
16. dec 2014 11:50
Pogrešam lucka52 ....
Lučka, kje siii ??
SMARTY1
14. jan 2015 11:39
Pogrešam Matjaža, ki vahta elektriko.
F r i n a
14. jan 2015 11:58
Ne vem sicer, kaj Matjaž počne, zagotovo pa ne vahta več elektrike.
rrr
14. jan 2015 13:27
Včasih matjaž še pokuka na kulinariko, sicer pa uživa kot motorist, pa z avtodomom, pa predvsem v tem, da je zdrav in razmeroma "mlad" penzionist. Svojo familijo in prijatelje je pa itak že prej rad razvajal s svojo kuharijo.
Ognjič
14. jan 2015 13:33
Ognjič, jaz sem že skoraj poslala tiralico za tabo!
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Miklavževi parkeljni