18. okt 2014 8:37
Jaz pogrešam tudi tebe JJ, včasih si bila bolj pogosto med nami. In še veliko drugih.
naor
18. okt 2014 8:37
Jaz pogrešam tudi tebe JJ, včasih si bila bolj pogosto med nami. In še veliko drugih.
naor
18. okt 2014 9:36
Teta torta bo danes gostja v Gorazdovi slaščičarni na POP TV okrog 18. ure zvečer.
larisa1
18. okt 2014 9:48
A to je naša teta torta? Ja suuper! :) Mimogrede, če kdo slučajno pogreša mene , vas redno berem ampak na žalost ne najdem več toliko časa za sodelovanje. Lani sem (končno?) začela študirati in bom z letošnjim študijskim letom (upam) diplomirala. Sem pa zašla v čisto druge vode, v katerih sem najprej mislila plavati. Študiram namreč kmetijstvo v NM :).
tamalaursa
18. okt 2014 10:07
Urša, kmetijstvo in kuhanje gresta dobro skupaj. Vso srečo pri študiju in diplomi! Pa le napiši kaj, kadar utegneš!
Tete torte se pa tudi jaz zelo veselim!
naor
18. okt 2014 15:50
Kaj pa ponovitev Gorazdove slaščičarne, je kdaj ali ne? Bi rada 1x gledala, nočem se pa odpovedati svoji tedenski dozi odbojke
Nena
18. okt 2014 18:49
Bravo Teta torta ...preeekrasne torte..vse čestitke z vrtejbenske strani ....
Vrtejbenka
18. okt 2014 19:39
V pojasnilo: gostja v Gorazdovi slaščičarni si je prilastila nick od naše "tete torte"...torej v oddaji nismo videli PRAVE tete torte
Bojan Administrator
18. okt 2014 19:45
Bojan je napisal/a: |
V pojasnilo: gostja v Gorazdovi slaščičarni si je prilastila nick od naše "tete torte"...torej v oddaji nismo videli PRAVE tete torte
|
Se pravi, da "naša" teta torta še peče torte, ker tista v Gorazdovi slaščičarni je pa prenehala s tem.
pirnica
18. okt 2014 19:51
Po moje še kr peče, ampak za kaj več se bo pa morda sama oglasila
Bojan Administrator
18. okt 2014 20:40
....aha,sta dve Teti torti...mali nesporazum pač..pa obema čestitke...
VrtejbenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Schwarzwald kocke