11. jun 2011 17:35
Vsak se odloča po lastni presoji, tukaj je tako pisana druščina, da je za vse dovolj prostora. Eni zmorejo več, drugi manj; eni prenesejo več, drugi manj; eni prenesejo kritiko in zbadljivke na svoj račun, spet drugi so hitro užaljeni; eno odmolčijo, če so prizadeti in gredo mirno dalje, drugi se usajajo do onemoglosti; eni si dovolijo nekaj na račun drugih, ko dobijo z isto mero nazaj, je pa vse narobe; eni zbadajo tam, kjer res ni umestno, drugi mirijo ... In tako se vrtimo na tej ljubi kulianriki že leta in leta.
Odhahajo pa iz različnih razlogov; eni iz užaljenosti, drugi iz naveličanosti, tretjim zmanjkuje časa, eni nimajo več interesa, tretji se umaknejo iz vojne zvezd, ko na duhovičenje ni pravega odziva ... ostajajo (ostajamo) pa tisti, ki nam Kulslo ni edini smisel življenja in potrjevanja ter samopotrjevanja, pač pa portal za spoznavanje in sprejemanje vseh mogočih drugačnsoti, za učenje in treniranje strpnosti, za isaknje nasvetov in izmenjavo mnenj, tudi za to, da se tistim,ki so nam v tem virtualnem koščku sveta blizu pohvalimo s kakšnim svojim dosežkom in podobno. Ki nam je Kulslo pomembna in jo imamo radi in smo po malem že odvisniki, a vendarle nihče od nas ne živi z nekom s tega portala, torej ni potrebe za neke radikalne reze. Ali pač?
Saj, mene je že tudi imelo, da bi se umaknila od tu, pa sem si mislila: zaradi nekaj žaljivk in izlitega strupa, ko ima kdo slab dan, da se umaknem? Že iz gole ipike ne grem tu dol. Nihče ni tako pomemben tu gor, da bi jaz zavoljo njega zapuščala portal, ki ga imam rada. In bila brez ljudi, ki se na njem pojavljajo.
Meni je žal za vsakega, ki nas zapusti, a odrasli ljudje smo in že vemo, zakaj smo se odločili, kot smo se pač.
Saj ostanejo še čisto zasebni stiki, ki so se med mnogimi spletli.
Mamamia
mamamia