neznan uporabnik
21. nov 2011 17:58
Mam jaz tebe rad tudi. Smotan sem pa vesoljsko
Jaz mam nešteto dimenzij veš. Se lepo sprehajam iz ene v petstoto al pa tretjo.
Ti bom enkrat zaupal kako se prehaja
zlatiribonmb
neznan uporabnik
21. nov 2011 17:58
Mam jaz tebe rad tudi. Smotan sem pa vesoljsko
Jaz mam nešteto dimenzij veš. Se lepo sprehajam iz ene v petstoto al pa tretjo.
Ti bom enkrat zaupal kako se prehaja
zlatiribonmb
21. nov 2011 18:08
hehehe, mora biti težko življenje s toliko dimenzijami! Jaz imam 3 prostorske, pa mi že od teh dve nista všeč, če bi jih bilo več, bi najbrž tudi jaz zbežala v orbito, samo me ne bi bilo tako hitro nazaj.
Sonjaneznan uporabnik
21. nov 2011 18:20
Ja moja draga. Ne smem napisat, da me rajcaš. Kako se vrneš je odvisno od tega kam se izstreliš. Brez vejic in pik. Če si dovolj visoko ne padeš hitro. Seveda tudi v kaki orbiti si. Vesolje kot vesolje. Saj ti mene razmeš ne?
zlatiribonmb
21. nov 2011 18:26
Ah, multizlatiribonček, včasih te razumem popolnoma, včasih pa čisto nič. Naj ti bo življenje med nami lahko! Pike in vejice pa...... ah, saj veš, da so še druge stvari v življenju.
SonjaMygrace
sporočila: 6506
neznan uporabnik
21. nov 2011 18:34
Alora, ne morem verjet. Ne morem verjet, da je meni ljuba milost prišla s strehe na dvorište.
Ja ljubim MyGrace svim srcem. Čist resno.
zlatiribonmb
21. nov 2011 18:36
Mygrace
neznan uporabnik
21. nov 2011 18:43
Ti kr ploskaj, do prve milostne klofute. Salve
zlatiribonmb
21. nov 2011 18:53
Jaz pa pogrešam Naor. Je kdo opazil, kje se skriva?
pirnicaneznan uporabnik
21. nov 2011 18:55
Ma drugače je Mygra ce telo graciozna. In seveda ma bonton. To spada poleg. Čeravno Mygrace ma tudi nazven apake. Kaj pa jaz vem. Celo temo je odprla na friško enkrat maja in me spraševala o kajenju. No, draga milost. Kadim, pijem in kurbam se po urniku.
Ma jaz Mygrace nikoli nisem videl. Ajd, da se jaz grem še malo sodnika. Verjetno je lepa.
Tako je in pika.
zlatiribonmb
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Bowla s kozicami