4. jun 2010 9:11
Ti seveda želim vse dobro v življenju in takisto v zakonskem stanu.
Ampak, za božjo voljo: praviš, sem vse pregledala in nisem našla nič uporabnega.... Halo? To je stavek, ki bi ga človek pričakoval od preveč razvajenega otroka ali pa od kakega najstnika v ne najbolj prijetni fazi, ki reče, da ni našel, zato, da mu ne bi težili naprej in da bi imel imer.
Od človeka, ki je pa pred poroko, bi pa vseeno pričakovala malo več gibljivosti uma. Ker, hudiča, mlada si, študentka, človek bi pričakoval, da znaš uporabljati splet in iskati informacije - kako pa misliš preživeti nadaljevanje življenja če že sedaj ne najdeš NIČ UPORABNEGA? Človek ki ima pred očmi, pa nič ne vidi, ker je treba tisto, kar mu je pred očmi še povezati, kar sam tega kao ne zna - tak je prvi na listi, ko je treba delati zmanjšanje kadra, tak človek nikoli ne napreduje....Skratka, malo se zamisli.
Praviš, si z Gorenjskega in na tisti višini sivka ne uspeva. V zgodbi o sivki si, draga petrakl, ti Mohamed in je sivka gora in evo, pot pod noge in do gore. Na topicih je (čudno, jaz sem pa našla z dvema klikoma, ti si pa VSE pregledala, c'mon....) tudi navedba tistih, ki imajo nasade sivke, samo bo treba kar do Istre. Pa tudi navedba nekaterih prodajalcev svikinih proizvodov je čisto prezentna v odgovorih na topicih.
In ker je spletni svet vseeno širši od kulinarike.net, če nisi gugla ključnih besed tipo "uzgoj lavande" "lavanda u istri" "hvar lavanda"....skratka, I rest my case.
Vendelina jr.