5. jul 2014 18:09
No pa je Argentina dala gol Belgijcem v 8 minuti. Kdor zna ....
mamka
5. jul 2014 18:09
No pa je Argentina dala gol Belgijcem v 8 minuti. Kdor zna ....
mamka
6. jul 2014 1:02
Itak! Finale mora bit Nemčija : Argentina. In Nemčija zmaga, tak je moj idealen scenarij
Mojca
6. jul 2014 9:22
mamaF je napisal/a: |
Itak! Finale mora bit Nemčija : Argentina. In Nemčija zmaga, tak je moj idealen scenarij
|
Če se tvoj scenarij uresniči dobim 30 eur.
Suzi
6. jul 2014 11:07
mamaF je napisal/a: |
|
Sicer so nama večinoma všeč različni tipi, ampak za tak scenarij sem tudi jaz. Čigava je že izjava, da je nogomet "tista igra, ko 22 igralcev brca žogo in na koncu vedna zmagajo Nemci ..."?
mamamia
6. jul 2014 11:55
V finalu bodo Brazilija in Nizozemska.
Zmagali bodo Nizozemci. To pa je moj idelen scenarij :)
Včeraj sem skor dušo spustila ob gledanju tekme s Kostariko. Tako sem bila vesela,da je Nizozemcem po enajstmetrovkah uspelo!
Meni se pri njih dopade Ajren Robben. NI glih za v vitrino, je pa privlačen. No vsaj meni
Vilma
6. jul 2014 18:13
mamamia je napisal/a: | ||
Sicer so nama večinoma všeč različni tipi, ampak za tak scenarij sem tudi jaz. Čigava je že izjava, da je nogomet "tista igra, ko 22 igralcev brca žogo in na koncu vedna zmagajo Nemci ..."?
|
To, ja
Moj scenarij je itak tak, da dokler ne "dam skozi" volitev in finala SP, ne greva na morje (kamp brez velikega TV ekrana v oštariji, namreč)
Moj dragi se mi smeje na ta račun in je izjavil, da bi lahko šla na predčasne volitve. To že, ampak finale je pa točno 13. 7. in tukaj ni kaj dodat
Vilma je napisal/a: |
V finalu bodo Brazilija in Nizozemska. Zmagali bodo Nizozemci. To pa je moj idelen scenarij :) Včeraj sem skor dušo spustila ob gledanju tekme s Kostariko. Tako sem bila vesela,da je Nizozemcem po enajstmetrovkah uspelo! |
6. jul 2014 19:25
Auč, mene hrbet zaboli ob misli na pobrecito Neymar......
Vendelina jr.
7. jul 2014 1:09
... ja hudo zanj, res. In včeraj se je na treningu poškodoval še njegova zamenjava Willian, tudi on je šel z igrišča s poškodbo hrbta
Mojca
7. jul 2014 11:23
Ay, İqué dolor tan grande! Pobre de él.
Vendelina jr.
8. jul 2014 22:24
Poglejte tole se dogaja na tekmi!!!!
http://www.br.de/radio/bayern3/index.html
Tisti kozarček na levi pritisnite.
Suzi
Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 08. 2014 22:26
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Bučke s sirom