20. jun 2014 12:26
Well that was an utter waste of 90 minutes of my life!!!!!
Pripomba moje angleške prijateljice.
Loni Makaroni
20. jun 2014 12:26
Well that was an utter waste of 90 minutes of my life!!!!!
Pripomba moje angleške prijateljice.
Loni Makaroni
20. jun 2014 13:11
Ampak Rooney z lasnim vložkom, je bil pa včeraj vseeno dober. Hiter in povsod, samo majčkeno slabo je ciljal.
Urugvajci so bili definitivno boljši.
začetnik
20. jun 2014 21:37
No pa se poslavljajo še Angleži.
reza
21. jun 2014 8:25
Jaz sem krepnila od smeha včeraj ob twitu Christopherja Brookmyrea: "Scotland were losing to Costa Rica at the World Cup way before all the cool kids started doing it." That's the spirit
21. jun 2014 21:29
mamaF je napisal/a: |
No, evo, Basti mi je bil zmeraj všeč, s tole staro frizuro še bolj, ma naj mu bo (ti, Začetnica pa ne protestiraj, prosim
Ginter, fajn, žlehtkan izgleda, kot poba iz kakšne grozljivke, to mi je všeč (spagon, prosim, nehaj se smejat, ja?
|
Bogu hvala Basti nima več tiste barve na glavi, zdaj so se mu za 1% dvignile šanse pri meni.
Tega drugega pa ne bi rada srečala v temi...
Začetnica
22. jun 2014 3:15
Začetnica, ne se bat, tega drugega bom srečala v temi itak samo jaz
V glavnem, sem prav zadovoljna, Klose je rešil zadevo nocoj. Saj je res malo smotkan,zmagovalni salto pa lepo naredi, ane
Tudi tebe imam rada, Mirko
Mojca
22. jun 2014 22:27
Najini aduti iz Fantamondiale ekipa so šli skoraj vsi ven (so se poškodovali, ne igrajo, in kar je bistveno, ne zadevajo) ... no ja, trenutno sva na 93. mestu (100 ekip tekmuje), upam, da bo v drugem delu tekmovanja boljše! :)
Še vedno pa se ob gledanju zabavamo
Saša
23. jun 2014 23:39
Hrvaška : Mehika, zadje minute, v treh minutah 2 gola za Mehičane ampak to še ni vse ... je v tejle mehiški ekipi obilo dobrega materiala, mamamia! Wooohoooo! En srček Moreno je že v oči padel
Mojca
24. jun 2014 0:27
Alora Mehika, všeč mi je, zelooo všeč. Glih tapravi kontrast mojim arijcem
Golman, valjda. Ochoa. Ah,kakšni laski, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Marquez, mhmmmmm
Dos Santos, jžšna, kak lep otrok! Mlado, premlado zgleda, tak Ronaldinho stil, a obeta
Rodriguez, hot, hot, hot
Jimenez ... pa kje je bil danes? Krasen mladenič, upam, da ga še vidimo v prihodnjih tekmah!
Moreno. Ne vem, kaj počnejo fotografi z njim, danes v živo se mi je zdel božanski. Tule pa tak telenovelski fejst poba. Kul.
Reyes, upam, da ga bo videti v naslednjih tekmah. Lep in priden fant, sanje vsake tašče
Ni kaj, dober izplen Hrvati so žalostni, so jih fejst zmasakrirali Mehičani, 1:3.
Pletikosa je fajn dedec
24. jun 2014 7:40
Nekako me Mehičano ne ganejo, sem pa včeraj sem ob res dobrem nogometu ugotovila, da je en res dober tip Vedran Ćorluka.
Še vedno pa vodi tisti lepi grški golman, začetnica ga je prilepila ... Pa tudi golamn iranske reprezentance ni za spregledat ...
So pa včeraj Hrvati v oddaji po tekmi lepo priznali, kako prizanesljiv je bil sodnik: ne le, da ni zaradi igre z obema rokama Srne (ki je na ta način prestregel žogo iz kota) dosodil enajsmetrovke, v takšnem primeru namreč mora slediti izključitev, je povedal en hrvaški sodnik, ki običajno komentira sodniške odločitve.
Pa še kaj zanimivega je povedal, tudi o odločitvah z drugih tekem. Je zanimivo poslušat te ljudi, se kaj načuiš o nogometu in tudi lažje razumeš sodniške odločitve.
Še vedno ne vem, za koga naj navijam v nadaljevanju: NL, Nemčija, Francija, Urugvaj - če pride naprej
Ugotavljam, da je super gledat tekme, če za nobenega ne navijaš, vsaj izrazito ne ... Kak lepotec pa vedno priteče v kader, hehe.
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo