23. jun 2010 8:29
ja eni imamo pa zagovor seminarski ob 17h, ker našga profesorja fuzbal ne zanima, potem očitno misli, da ne zanima nobenga
vida70
23. jun 2010 8:29
ja eni imamo pa zagovor seminarski ob 17h, ker našga profesorja fuzbal ne zanima, potem očitno misli, da ne zanima nobenga
vida70
23. jun 2010 9:41
Ne boste verjeli, obstaja tudi RL, tudi v času od 16. do 18. ure danes. Vedno se v življenju odloča med več možnostmi, pač izbereš fuzbal namesto zagovora seminarske, saj zagovor bo še, tekme pa ne več. Pač ne greš gledat otrok, gledaš pač tekmo. Kaj bi rekli, če bi kirurg napovedano operacijo prestavil, ker bo on pač tekmo gledal? Pa ne zdaj po meni.
23. jun 2010 9:44
Kaj misliš, da je kakšen kigurg ni prestavil? Življenje ni cvetoče polje,zato se ljudje oklepamo vsake radosti. Mislim, da ni nič narobe. banana130
23. jun 2010 10:17
Tole sem dobila po mailu:
Všeč mi je bila izjava od enеgа presenterja na Sky Sports pred par dni, ki je napovedal razpored tekem za naslednji teden. Pa pravi: - On Monday Spain meets Honduras in Johanesberg, - on tuesday Greece meets Argentina at Polokwana and - ON WEDNESDAY ENGLAND MEETS FRANCE AT THE AIRPORT!
Mamamia
mamamia
23. jun 2010 10:32
Bi rekla, da se bodo vsi, ki lahko, v bekstejdžu urgentnega bloka spremljali nogomet.... Vendelina jr.
23. jun 2010 10:42
Pa vici še vedno krožijo:
American: Where is it, Slovenia?
Slovene: On the opt of the group C...
mamamia
23. jun 2010 10:45
HejHoj je napisal/a: |
Ne boste verjeli, obstaja tudi RL, tudi v času od 16. do 18. ure danes. Vedno se v življenju odloča med več možnostmi, pač izbereš fuzbal namesto zagovora seminarske, saj zagovor bo še, tekme pa ne več.Pač ne greš gledat otrok, gledaš pač tekmo.Kaj bi rekli, če bi kirurg napovedano operacijo prestavil, ker bo on pač tekmo gledal? Pa ne zdaj po meni. |
Jaz čisto akceptiram, da mnogih nogomet ne zanima, kot tudi, da zaradi tekme pač ne gre prestavljati kakih zadev. Tisti, ki nam znese, si pa menda lahko privoščimo, kajne? jaz bom tudi v službi med tekmo, samo delo ne bo trpelo, ker ga lahko opravljam med gledanjem tekme ....
Mamamia
mamamia
23. jun 2010 11:25
Tole so napisali Angleži o Sloveniji (bolj proti koncu članka je zanimivo): http://www.dailymail.co.uk/news/article-1288603/WORLD-CU Upam, da dela povezava, če pa ne pa copy/paste - to je najlažje. Gigi_84 Sporočilo je spremenil(a) Gigi_84 dne 23. 2010 11:27
23. jun 2010 11:38
Jazz sem že tako živčna!!
saša
23. jun 2010 11:54
Lepo bi bilo, če bi napisali tudi po slovensko rezaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Pekoča paradižnikova juha