tema odprta - 1. jun 2010 11:06 | ogledi: 15.524 | odgovori: 26
Živjo,
verjetno marsikatera izmed vas pečen class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torte tudi po naročilu. Bom kar direktno vprašala.
Koliko računate za delo? *
Ali računate kaj manj, če jo naredite za prijatelje, sorodnike, če naročijon class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto pri vas in class='poudarjeno'>n torejn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torta ni kot darilo od vas?
*Vem, da je lahko ogromna razlika v ceni, saj na ceno vpliva več dejavnikov; vrsta kreme, okraševanje (smetana/tičino), detajli pri okraševanju, zahtevne oblike itd. Zato vas prosim, če ocenite, koliko bi stala:
1. Sadnan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torta (jagode, strjenkasta krema), oblika knjige, okrašeno s smetano, nekaj ročno izdelanih okraskov, cca 30cmx38cm (to je malce obrezan class='poudarjeno'>n biskvit iz velikega pekača od pečice), trije biskviti, dve različni kremi?
2. Navadna okrogla iz modela, sadna, veliko sadja, oblečena v tičino in class='poudarjeno'>n nakaj ročno izdelanih detajlov iz tičine.
3. Navadna okrogla iz modela, sadna, veliko sadja, oblečena v smetano in class='poudarjeno'>n na njej čudovito izdelana malce večja figura (ala iz mase za oblikovanje 3Dn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> tort)?
Ponavadi narediš kakšno posebno obliko, nihče ne ve, koliko truda je v njej in class='poudarjeno'>n zato težko računaš ves porabljen class='poudarjeno'>n čas, sploh če delaš za prijatelje.
Zanimajo me torej vaše cenitve, mnenja, kajti sama sem prišla do zaključka, da se min class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> tort ne splača delati, če bi želela s tem kaj zaslužiti. Jo pa z veseljem naredim, če imam čas, ker sem rada ustvarjalna.
tanyči