Živjo'>o,
verjetno'>o marsikatera izmed vas pečeo'>o'>o'>o'> torte tudi po'>o naročilu. Bom kar direktno'>o vprašala.
Koliko'>o računate za delo'>o? *
Ali računate kaj manj, če jo'>o naredite za prijatelje, sorodnike, če naročijoo'>o'>o'>o'> torto'>o pri vas in torejo'>o'>o'>o'> torta ni kot darilo'>o od vas?
*Vem, da je lahko'>o ogromna razlika v ceni, saj na ceno'>o vpliva več dejavnikov; vrsta kreme, okraševanje (smetana/tičino'>o), detajli pri okraševanju, zahtevne oblike itd. Zato'>o vas prosim, če ocenite, koliko'>o bi stala:
1. Sadnao'>o'>o'>o'> torta (jagode, strjenkasta krema), oblika knjige, okrašeno'>o s smetano'>o, nekaj ročno'>o izdelanih okraskov, cca 30cmx38cm (to'>o je malce obrezan biskvit iz velikega pekača od pečice), trije biskviti, dve različni kremi?
2. Navadna okrogla iz modela, sadna, veliko'>o sadja, oblečena v tičino'>o in nakaj ročno'>o izdelanih detajlov iz tičine.
3. Navadna okrogla iz modela, sadna, veliko'>o sadja, oblečena v smetano'>o in na njej čudovito'>o izdelana malce večja figura (ala iz mase za oblikovanje 3Do'>o'>o'>o'> tort)?
Ponavadi narediš kakšno'>o posebno'>o obliko'>o, nihče ne ve, koliko'>o truda je v njej in zato'>o težko'>o računaš ves porabljen čas, sploh če delaš za prijatelje.
Zanimajo'>o me torej vaše cenitve, mnenja, kajti sama sem prišla do'>o zaključka, da se mio'>o'>o'>o'> tort ne splača delati, če bi želela s tem kaj zaslužiti. Jo'>o pa z veseljem naredim, če imam čas, ker sem rada ustvarjalna.
tanyči