31. maj 2010 23:11
Katka, pri nas je pa obratno: Sacherce naša femili sploh ne mara :)))
Atina
31. maj 2010 23:11
Katka, pri nas je pa obratno: Sacherce naša femili sploh ne mara :)))
Atina
1. jun 2010 5:48
Moji tudi ne - zame je to boljša oblika kakavovih rezin, ki pa jih pojmujem kot "petkov melšpajz", torej preprosto sladico za vsak dan. Vendar sem jo že naredila kdaj v vročem poletju (z marcipanovo oblogo namesto čokoladne glazure), ko ni bilo na razpolago hladilnika in smetana ali maslena krema ne bi preživeli. Tedaj ji je zelo koristilo, da sem jo namesto z marmelado nadevala z gosto skuhanim mareličnim kompotom. teta torta
1. jun 2010 8:27
teta torta je napisal/a: |
Moji tudi ne - zame je to boljša oblika kakavovih rezin, ki pa jih pojmujem kot "petkov melšpajz", torej preprosto sladico za vsak dan. teta torta |
kozamurnik
sporočila: 2311
1. jun 2010 8:43
Sevedaj se lahko odpre, vendar ne prvih dvajset minut. Takrat res zleze skup. Ko pa preverjemo z zobotrecem je zadeva skoraj pečena in se ne seseda več. Madonca sem ratala ekspert, ampak največ po zaslugi Kulso murnik
1. jun 2010 8:46
Glede peke biskvitov in odpiranja pečice nam je Goljat svetoval, da če uporabljamo pecilni prašek pečice ne smemo odpirati vsaj 20 min, ker sicer "pade biskvit dol". Če pa ne uporabljamo peilnega praška pa lahko pečico odpiramo. http://www.mojalbum.com/tajda/kulinarika
1. jun 2010 14:42
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
|
1. jun 2010 14:44
darjuška je napisal/a: |
Glede peke biskvitov in odpiranja pečice nam je Goljat svetoval, da če uporabljamo pecilni prašek pečice ne smemo odpirati vsaj 20 min, ker sicer "pade biskvit dol". Če pa ne uporabljamo peilnega praška pa lahko pečico odpiramo. http://www.mojalbum.com/tajda/kulinarika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Goveji golaž iz pečice