"bonton"...?

tema je zaklenjena

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

2. jun 2010 9:18

Očitno si je Drejček prislužil veliko popularnosti. Sicer smo take stvari doživljali pri nas v glavnem v parlamentu, očitno je (žal) prišel čas, da jih tudi na kulinariki. Sorry, ampak iz dna duše: kdor v javnost izpusti kaj takega, ne more pričakovati razumevanja, pa tudi kakršnokoli pojasnjevanje tu nima kaj iskati ("...sem namenoma malo pretiraval, a bi vi začeli malo razmišljati....ker tisti, ki mu JAZ plačujem penzijo, se bo pobral, ko JAZ stopim v prostor" - JAZ se pa zdaj lahko tolčem po glavi, ker sem nekoč tudi JAZ vzdrževala drejčka, četudi me ni nikoli nihče vprašal, če ga hočem!). Odkar sem na tem forumu, je drejčkova pisarija daleč najbolj prostaška in brezobzirna stvar, ki jo je kdorkoli kadarkoli izobesil v javnost. Mi je zelo žal, ampak kdor bi se kar takole šel aparthajd, ta kaže na precejšen deficit tam zgoraj, pa četudi je "drugače v redu fant" - do tistih, ki se jim (še) ne tresejo roke. Bonton je marsikaj, v glavnem obzirnost in pozornost do drugih (pustimo zdaj tisto, kako mora biti obrnjena žlica, ko jo odložiš na krožnik , pa ali se ljudem podaja roko po abecednem redu ali od leve proti desni ali kako drugače) - bodimo iskreni: mislim, da smo na tem izpitu mi kot družba in mi kot forum najbrž pogrnili. Pa lep dan! Sonja

moderator1  

član od: 12.3.2010

sporočila: 38

2. jun 2010 9:31

Res, lep dan vsem. Ob opozorilu Drejčku in ostalim, da ta forum nestrpnosti do drugih ter žaljenja ne podpira.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti