28. maj 2010 21:33
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, prosim hiško nazaj; je bila tako simpatična.
Tudi jaz sem odreagiral malce v efektu, se pa popolnoma strinjam, da ne maram sprememb. Vsem prizadetim se iskreno opravičujem, jesti je pač treba.
Ma ne, Bojan, ni čisto vse free; na internetu držim ratio krepo čez 1, in verjamem da veš, kaj hočem povedati. Ni vsak prispevek finančni, so tudi v t.i. naturalijah. Na jetra mi grejo pijavke, ki delajo hit&run, če pa kaj ne dela, so pa najglasnejši kričači(ce). Opažam pa, da morala in čast med pravimi gusarji, ki plovemo po sedmih morjih bakrenih in optičnih kablov, spet dobivata močno na veljavi.
Ogromno truda je vloženega, kot je Jernej rekel, s strani vseh (v veliki meri) dam, ki so prispevale recepte. In ta prispevek ni finančni, na žalost pa ni zadosten, da bi server dobil vsakodnevno dozo elektrike, ki jo rabi za normalno delovanje. Je pa ključen za obstoj portala.
Namesto zaključka: nisem napisal, da je konec, ampak da se je prejšnji cikel zaključil in da je štartal nov. Kakšen bo, ne vemo natančno, upamo na najboljše. Ker (stavkov praviloma ne začnemo z veznikom ...) nas mlade preveva eden od strahov, katerih starejše generacije niste imele, vsaj ne v taki meri: res imamo več materialnih dobrin in t.i. svobode, nasprotni pol je pa negotova prihodnost. In to dejstvo, vsaj v meni, izniči vse pluse.
Jaz ne odhajam nikamor, moja moralna in skromna finančna podpora ostajata, ker pa sem človek, me včasih tudi krepko zanese. Motiti se je človeško, zvaliti krivdo na drugega še bolj.
Drejček