27. mar 2011 21:59
Multi, dobro vem kako se počutiš, poznam tudi ta tvoj sram, vse to sem pred 6 leti, no ja, skoraj sedmimi, dal skozi, za spremembo sem bil zraven še trmast pa mi je ratalo. Sedaj mi tudi na misel ne pride več, da bi še kaj probal. Sem pa, ko sem nehal kadit ostal pri tem, da če sem nehal, sem nehal, pa če je še taka kriza. Če ni bilo druge sem se umaknil, dobesedno bežal iz okolja in situacij kjer se kadi. Si predstavljaš, po kakšnem mesecu abstinence, sem začel ponoči sanjati, da kadim; ne veš kako me je bilo zjutraj sram tega, češ, sem prelomil obljubo in podobno. Potem je tudi to prenehalo, tako, da je sedaj super. Le kadilci in njihov tobak, ki mi na začetku niso smrdeli, mi sedaj vedno bolj, in to tako, da se umikam iz njihove bližine, ne vem zakaj je tako, pa ne samo jaz, tudi drugi bivši kadilci mi pravijo, na začetku jim je dišalo, kasneje obupno smrdelo. Pa nisem nestrpen do kadilcev, dobro vem kako se počutijo in da jim ni lahko, pa bi marsikdo rad nehal, pa nima poguma ali se boji lastnega poraza. Kadil sem 23 let. Multi, želim ti da zdržiš, vsak dan ko se oddaljuješ od cigaret, bolj postajaš neodvisen in boš videl, prišel bo dan ko boš zvečer z veseljem dejal, danes pa tud pomislu nisem na cigaret
.
janko1