8. nov 2011 7:08
Zadnjič sem naletela na eno veliko njivo z bučami, ki je bila tudi zapuščena - nikogar ni bilo gor. Pa mi nekako srce ni dovolilo, da bi jo šla odvezovat zapuščenosti.
krpa
8. nov 2011 7:08
Zadnjič sem naletela na eno veliko njivo z bučami, ki je bila tudi zapuščena - nikogar ni bilo gor. Pa mi nekako srce ni dovolilo, da bi jo šla odvezovat zapuščenosti.
krpa
8. nov 2011 10:14
Mejačka, hvala . Še ene lepotička. Listja pa ojojoj.
lp, pinka
8. nov 2011 10:30
Slaba primerjava Krpa , bedasta celo, namenjena izključno temu, da pač neki napišeš-ok, si pač nova članica oziroma nič kaj prefinjenemu prozornemu zezanju.
hedonist
9. nov 2011 17:29
Danes sem po dolgem in počez prehodila gozd, pa spet nisem videla ene same, samcate gobe.
Ne užitne, ne strupene.
tako malo gob, kot letos, nisem nabrala še nikoli v življenju, pa gobarim že kar 50+ let.
rosie
9. nov 2011 17:36
V "mojih" revirjih je bilo letos res veliko gob junija, tako da bo zaloga v skrinji do novega leta zdržala, jeseni pa nič. Vsaj jaz nisem našla nobene, pa tudi nihče drug ni hotel priznati, da bi kaj nabral. Je bila pa jesen v vseh drugih pogledih super!
Bo pa drugo leto bolj gobje, saj poprečja na dolgi rok še kar držijo...
Sonja
9. nov 2011 17:42
Kar se jurčkov in turkov tiče, me je jesen kar razočarala. No, tudi štorovk ne najdem. Je pa marel veliko, ampak ne bom povedala, koliko sem jih nabrala, da me ne bo kdo napadal.
pirnica
19. nov 2011 13:15
MoMojemu dragemu je danes uspelo nabrati tole. Nekaj je snežk, tri marele, malo zajčkov in štorovk, en jurček. Zaradi nizkih temperatur so gobice pomrznjene, zmrznila mu je tudi voda ki jo je imel s seboj za pit. Pa sem mu ponujala žganje.
mejačka
19. nov 2011 18:01
mejacka, prelepe slike gobe polne svezine, skoraj se dosezejo z ekrana. Cestitke!
Amelia
9. apr 2012 9:44
Lep jasen dan, -5 stopinj je. Zjutraj je ati izjavil da gre po gobe (ker je revežu tako dolgčas, da ne vem kam bi se dal). Po pol urnem prepričevanju da je premrzlo, da je prezgodaj, da smo prve "mavrahe" vedno nabirali za 1. maj je izginil neznano kam.
Ravnokar sem dobila mms in v njem...polna košaa užitnih smrčkov. Pomoje se mu smeji do ušes in še dlje
Skratka, dragi kuharji in kuharice sezona gob se je začela
Roncolino
9. apr 2012 10:22
To je pa nepričakovano hitro, komaj čakam da mi pride kakšna pod roke. :) Pa ravno ko se odločam o nakupu substrata s sporami šitak (ceneje, kot kupovati v trgovini).
JabolkKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem