http://www.youtube.com/watch?v=M0UvKkzqo9Q&featu
Loni Makaroni
http://www.youtube.com/watch?v=M0UvKkzqo9Q&featu
Loni Makaroni
25. maj 2010 12:08
Čestitke vsem mladinkam in mladinkam. (kdor čestitke ni razumel, mu naj pa vesolje na nek način pomaga iz teme) Vendelina jr.
25. maj 2010 13:31
Hvala Loni, da si odprla to temo; hvala Vendi na čestitkam vsem mladinkam...; hvala korenckova za VSEM NAM... to je občutek, ko ti se naredi cmok v grlu, potem pade dol proti želodcu in te na rahlo stisne bolečina, v oči ti pa stopijo solze. Pozdravček!
25. maj 2010 13:49
Čestitke vsem nam, ki nas ni sram, da smo bili nekoč del Jugoslavije. Lep dan mladosti ! banana130
25. maj 2010 14:52
Pa še lepo nam je bilo, v primerjavi z današnjim stanjem ... Vodilni med neuvrščenimi, svoje čase tretji velesili ob CCCP in USA ... Ja, lep dan mladosti vsem skupaj
Drejček
25. maj 2010 14:55
Vendelina jr. je napisal/a: |
Čestitke vsem mladinkam in mladinkam. (kdor čestitke ni razumel, mu naj pa vesolje na nek način pomaga iz teme) Vendelina jr. |
25. maj 2010 15:29
Tudi jaz se še spomnim časov, ko smo celo pomlad vadili za nastop ob dnevu mladosti v Ljubljani. Ne spomnim se nobene prisile, samo veselja in ponosa ob srečanju in nastopanju mladih. Ko pa te dni poslušam prepire okrog vsega kar se v politiki dogaja, si ne morem kaj, da hudobnone čutim rahle nostalgije za pametno diktaturo. Ta razuzdana demokracija, polna laži in podtikanj, ko ne moreš vedeti kdo laže in kdo ima prav, mi gre že pošteno na živce. Vsem nostalgikom iskrene čestitke ob Dnevu mladosti. Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 25. 2010 15:30
25. maj 2010 18:14
vikica je napisal/a: |
Tudi jaz se še spomnim časov, ko smo celo pomlad vadili za nastop ob dnevu mladosti v Ljubljani. Ne spomnim se nobene prisile, samo veselja in ponosa ob srečanju in nastopanju mladih. Ko pa te dni poslušam prepire okrog vsega kar se v politiki dogaja, si ne morem kaj, da hudobnone čutim rahle nostalgije za pametno diktaturo. Ta razuzdana demokracija, polna laži in podtikanj, ko ne moreš vedeti kdo laže in kdo ima prav, mi gre že pošteno na živce. Vsem nostalgikom iskrene čestitke ob Dnevu mladosti. Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 25. 2010 15:30 |
25. maj 2010 19:18
Pa znani in visoko cenjeni smo bili povsod po svetu!!!
Nena-morje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Bučke s sirom