30. maj 2010 15:08
Reca, tudi od mene prejmi en lep pozdrav in želim, da je vse skupaj čimprej za tabo. Pred tremi leti v mesecu maju sem se tudi jaz soočila s to diagnozo. Zdaj sem prepričana, da sem zdrava, pa tudi izvidi kažejo tako. Verjamem, da bo tudi s tabo tako. Jaz sem si malo izpisala iz neta, kaj se priporoča, da uživamo: polnozrnati kruh, zelenjava bogata z vlakninami, brokoli, borovnice, maline, ananas, mandeljni, veliko česna, zeleni čaj... Smeh - ima pozitivne učinke na telo. Selen - zelo močan antioksidant, ki hitro popravlja poškodovani DNK. Prisili celice k samouničenju, še preden se začnejo razmnoževati. Največ ga je v kvasu. Brokoli - vsebuje snovi, ki izničijo škodljive učinke karcinogenov. Laneno seme - vsebuje omega 3 nenasičene maščobe. Laneno seme + skuta - uničuje maligne tvorbe. Essiac čaj - pije se 3x dnevno po uro pred obrokom najmanj 12 tednov. Ananas + papaja - dobri vir naravnih encimov. Vitamin B17 - velik borec proti rakavim celicam. Nahaja se v pečkah koščičarjev (marelice, jabolka, največ pa ga je v mandeljih). Priporočena doza je 20 koščic mandeljev na dan. Veliko je teh nasvetov in verjamem, da vsak lahko najde zase, kar mu ustreza. Važno pa je, da tudi verjame v to, kar počne oz. zaužije. Ker sem v preteklosti živela zelo stresno, zdaj skrbim tudi zato, da imam veliko počitka, se skoraj nič ne obremenjujem, se prepuščam življenju in skrbim za svojo telo in dušo. Verjamem namreč tudi to, da ima um neizmerno moč in lahko na večino stvari vplivamo sami. Reca, želim ti vse dobro in javi! Lp leonka