19. maj 2010 19:23
Jaz sem na žalost imel to nesrečo, da sem tisti čas imel opravke v centru, in imel priložnost videti pijanko na lastne oči. Če ne drugega, Pivovarna laško je danes dobro zaslužila.
Tudi mene je sram, da sem nekoč pripadal populaciji študentov; vsi ti kreteni - se oproščam za izraz, ampak slabšega ta trenutek ne najdem - so vrgli na vse nas, izobražence, slabo luč. Princip je isti kot mudžahedini in ostala islamska populacija. Usoda je po vsej verjetnosti zapečatena, je pa skrajni čas, da se na tem področju naredi red, ker ogromno delodajalcev to zlorablja, servisi obračajo ogromen kapital, študenti in dijaki so pa novodobni dninarji, plačani na uro brez kakršnegakoli drugega socialnega prispevka. Vse za kapitalizem ...
In sram me je tudi, da sem Slovenec, ker se kaj takega v razvitih državah zelo poredko zgodi, razen na shodih ultralevičarjev in pa naci-klerofašistov. Še en fiasko pa nas čaka v petek - hojladričetvorka na cestah, ki je popolnoma razvrednotila eleganco in njen prestiž ter jo spremenila v splošno gasilsko veselico s kalamari v goveji župi.Žal mi je za hudo kri, a niso biseri za svinje.
A se potem še kdo čudi, da mladi izobraženci bežimo v svet, stran od te bananarepublike?
Drejček