16. maj 2010 22:25
Ne bom nič komentirala psihoanalize, ki je že klasika. Naj pa samo dodam, da ima več težav s psiho v naši družbi, kdo izmed "normalnih", zato ker pač ne nosimo okoli zloglasnega notesa, ergo nismo zafrustrirani/zakompleksani itd. Hvala korenčkovi za ZS in ostalim za ideje tule, ki bodo vsekakor uporabljene in bo z vašo pomočjo vsa stvar dobila lep zaključek. Kar se pa tiče spraševanja čemu je treba vedno nekih zadreg itd. lahko rečem samo, da 100 ljudi 100 čudi. Sem proti maratonskim štosom, po možnosti pred celim avditorijem z izkupičkom cele gore nabiralcev prahu. Med nami pa gre za zasebno družbico, 5 ljudi, ki se poznamo skoraj do obisti in v večini primerov perfektno vemo do kje lahko gremo, da bo iskren smeh. In do sedaj je še vedno bil, še več, slavljenka že navdušeno poskuša izvrtati kaj pa ona dobi, glede na to, da so mi jo za moj rojstni dan prisrčno zagodli. Skratka, vsi v družbi imamo radi poleg uporabnega darila še eno pikico za zraven, ki jo pa premislim in ne izvedemo kar tako na horuk. Upam, da poleg vseh zakonov in določil, ne bo kmalu v pripravi še zakonik o praznovanju rojstnih dni...presenetilo me ne bi Viva Meier