neznan uporabnik
15. maj 2010 7:51
Lovebeyba, me veseli, da je akcija stekla. Res je, zekoti morajo nonstop nekaj glodat (pa magari kable od telefona, sesalnika ali kompjuterja

neznan uporabnik
15. maj 2010 7:51
Lovebeyba, me veseli, da je akcija stekla. Res je, zekoti morajo nonstop nekaj glodat (pa magari kable od telefona, sesalnika ali kompjuterja
15. maj 2010 10:01
Japaja, saj danes je res vse en sam preljubi biznis, na vseh podrocjih.Resno pa postane, ce zival zboli.Veterinarske usluge so pa drage,ze samo cepljenja niso poceni in cipiranja menda tudi morajo biti.Sicer pa cim bolj naraven odnos do zivali, ki rabijo hrano, pa tudi ukvarjanje.Jaz imam navado reci, da kdor nima cas, da bi se z zivaljo ukvarjal, naj si kupi plisasto igracko.Zivo bitje pa je odgovornost. Tvoji zekici pa zelim, da bi te se velikokrat v letu in cik-cak vzorcku posteno polulala.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Mehiške taco košarice