neznan uporabnik
3. maj 2010 19:23
Ločene spalnice so itak hit

neznan uporabnik
3. maj 2010 19:23
Ločene spalnice so itak hit
4. maj 2010 10:48
4. maj 2010 11:10
Je moj mož nekaj dni potem, ko smo začeli spati v ločenih spalnicah, modro ugotovil: Kralji in kraljice že vedo, zakaj spijo v ločenih spalnicah, res mi je kraljevsko.
Sobo, v kateri zdaj spi, pa si je pred več leti uredil tast, iz istega razloga. S tv, umivalnikom, straniščem in tuš kabino, tako da je užitek res popoln ...
je pač tako, da je enim to poenostavitev, drugim pa zapletanje. Glavno, da jaz dobro spim.
Mamamia
mamamia
4. maj 2010 12:57
Spanje je osnovna fiziološka potreba tako kot hrana in voda. Hedonist, očitno se zbujaš naspan, tisto ženino grozno smrčanje, je vendarle samo občasno, kot pišeš. Ta vikend je moja mama spala pri nas, dragi je bil službeno odsoten. Mama je spala v ločeni spalnici, vrata so bila zaprta, pa sem jo slišala, kako žaga. Kombinacija žaganja z vsaj petkratnim vstajanjem zaradi zbujanja dveletne hčere me je ta vikend ubila. Včeraj, ko sem prišla v službo, sem bila zmatrana do kosti. Če bi moj partner smrčal, bi definitivno izbrala ločene spalnice. Nenaspana sem nemogoča, sitna, ne morem razmišljat, vidim megleno, nisem skoncentrirana. Tri dni že zdržim z motenim spanjem, več pa težko. PS: Sprašujem se, kako to, da se smrčači ne zbujajo ob lastnem žaganju? Retorično seveda
4. maj 2010 13:07
akire00 je napisal/a: |
Ali kdo pozna kakšen dober način ali recept za odpravo smrčanja ? akire00 |
4. maj 2010 13:27
Saj razumem vse vaše naštete razloge in dejanja vendar je zame umik/ločitev iz zakonske postelje še vedno enako moralno sporen . Bolj kot ločitev od skupne mize. In tudi jaz imam kar nekaj zakonske kilometrine. Ima pa vsak svojo lestvico moralnih vrednot, jasno. LP hedonistneznan uporabnik
4. maj 2010 13:47
Je pa tudi res, da mačke predejo zaradi ugodja
6. maj 2010 7:58
Huh, hedonist, res, da vsak na to drugače gleda...
Zame skupna postelja nima veze s seksualnim življenjem, bognedaj! Ločitev od skupne mize (razen v primerih, ko hoče nekdo nujno v dnevni kakšno tekmo gledat npr), pa je zame znak, da je nekaj narobe. Vidiš, kako smo si različni...
Pri nas vsako noč nekaj krožimo in mešetarimo, 4 smo in skoraj vsako noč drugače pomešani spimo...pa nam je fajn in tudi najino seksualno življenje zaradi tega prav nič ne trpi...
Da se vrnem k temi - moj mož je šel na operacijo (v bistvu je to operacija v lokalni anesteziji) in od takrat ne smrči več. Zelo sem zadovoljna, da je šel, ne toliko zaradi smrčanja, kot zaradi mojega strahu, da bo lepe noči pozabil dihat...
jasna
28. okt 2010 23:11
Lp
Sporočilo je spremenil(a) kuhinja.slo dne 14.okt 2011 23:25
29. okt 2010 7:32
kuhinja.slo, ti imaš zelo resen problem in to ne s smrčanjem. Priporočam ti zdravo dozo zimskega spanja ali pa izlet med Eskime, tam pa malce glavo skuliraj, da boš (spet) med prisebnimi. Ker tako se delati norca iz zadeve, ki ni prav nič prijetna, se ne spodobi.
Bi te prav rada videla z odrezanimi uhlji, napipsano, usta nabasana s čipsom, če ne boš imela seveda že cele glave "spipane", potem pa "hrgolčkaj" kolikor ti srece zaželi.
Upam, da bom takrat zelo daleč stran.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pašta s pivom in slanino
Moj domači kruh