23. apr 2010 2:01
Za Indijo se ni bili nikoli treba cepit proi rumeni mrzlici. To je za JA.
nola
23. apr 2010 2:01
Za Indijo se ni bili nikoli treba cepit proi rumeni mrzlici. To je za JA.
nola
23. apr 2010 13:02
Ja, strekla, potem bom morala pa cimprej recept za doso objavit! Pa se za kaj- sem se malo polenila z objavami zadnje case. fresh
23. apr 2010 14:43
fresh, prosim, daj! Zelo veliko kuhava indijsko, ampak za doso še ni bilo poguma (bi verjetno rabila en star črn "šporhed" kot bi rekla moja stara mama, da bi jo na njem lepo zapekla). Sem pa prinesla iz Indije več kot 3 kilograme prvovrstnih začimb, me prijatelji obletavajo kot molji, ker tako svežega kardamoma, popra itd. še niso videli:) Pa vanilijo za vikat. strelka
23. apr 2010 15:04
Evo, bom! Kmalu! Srecnica! Se pa tudi sama ne smem pritozevati, ker zdaj koncno dobim vse, kar mi srce pozeli. Ravno danes grem do korejcev, da se zalozim s kimchijem (ceprav ga moram v bliznji prihodnosti sama naredit), potem pa se malo do indijcev, tako, da bomo spet dobro jedli. Najbolj vsec pa mi je to, da je vsa ta hrana ne le okusna, ampak tudi fantasticno zdrava! Uzivajta ob zacimbah! (Pa se to- ce si prinesla tudi kasuri methi v obliki semen, ti bo zelo uspesno rasel na okenski polici ali na balkonu.) fresh
23. apr 2010 15:35
Oj, kje pa si, da imaš vse to na dohvat ruke??? strelka
23. apr 2010 16:11
Sem ti poslala ZS! freshKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Sladki greh