neznan uporabnik
16. apr 2010 7:19
Če špargljev na tvoji njivici ni več, nimam jaz nič pri tem japajaneznan uporabnik
16. apr 2010 7:19
Če špargljev na tvoji njivici ni več, nimam jaz nič pri tem japaja
16. apr 2010 21:25
Jih ni ne, kriva sem pa sama, smo jih danes pojedli. Povej no, si dobila zamaške? lp Vesna
16. apr 2010 23:27
Japaja, enkrat mi je ena sodelavka rekla, da ko dobi napad za pospravljanje, vedno počaka, da jo mine. Zato pohiti po štofelčke, da ne bo minilo tudi tebe. Saj se hecam, pa mi ne gre preveč dobro od rok. naorneznan uporabnik
18. apr 2010 18:29
Hehe, ja, tisto o čakanju, da napad mine, mi je znano. A mene taki napadi kar zapeljejo in potem razširim fronto in vidim "še to", pa "še to"...se konča ponavadi pri skoraj restavratorskih delih.. Meni je pospravljanje v bistvu ustvarjalno delo, tako približno ene 4x na leto zamenjam celotno štimungo, vezano pač na letne čase. No, sej vmes tudi kdaj prah pobrišemo.. Po štofelce še nisem šla, sem jih pa dopisala na plonkcegelc, tako da v kratkem opravim eno zašpiljeno klobaso z vsemi opravki izven vsakdana. Na tak način prišparamo čas in denar (da lahko gremo potem kdaj v kino). Če sem čist iskrena..me je Ežoj malček ustavil..zdaj razmišljam, ali imam kakšne opravke na njegovem koncu japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Široki rezanci la collezione na bolonjski način