15. apr 2010 9:47
Tinktura za bradavice? marymary
15. apr 2010 9:47
Tinktura za bradavice? marymary
15. apr 2010 10:00
Sodelavec kupuje prek nemške lekarne on-line. Po njegovih besedah so cenejši, dobava je ok, skratka so vredni zaupanja. Link je, če koga zanima: https://www.eu-versandapotheke.com/ Sama še nisem sprobala in verjetno še dolgo ne bom, kupujemo samo lekadole pa kak sirup za otroke, če ga ne dobimo na recept. Vilma
15. apr 2010 10:23
Haedenso - za teževe pri zlati žili, pri nas se je žal ne da kupiti. tadeja 13
15. apr 2010 10:53
Acetocaustin v nemških lekarnah - zanesljivo odstrani bradavice.
V Avstriji Mobilat salbe za naše športnike, Labisan med za lajšanje težav pri herpesih, WICK Formel 44 plus Husten-Pastillen za lajšanje bolečega grla.
barbara9
15. apr 2010 11:50
Na mesec in pol me vidijo, pridem z belim receptom po zaloge železa. Po testiranju 6ih različnih zvarkov so mi s koristnim nasvetom v avstrijski lekarni svetovali te, katere jemljem že skoraj leto dni. V navodilih piše, da so posebej za tiste, ki drugih rcnij ne prenašajo.
Loni Makaroni
15. apr 2010 13:15
LeINA je napisal/a: |
Cila za katero zdravilo se pa to gre? Moj ata ima namrec dostikrat bolecine v kolenu zaradi obrabe.Hvala za informacijo! LeINA |
Condrosulf.
Po izjavi uporabnikov je učinkovitejši, kot podobna zdravila, ki se jih sedaj dobi tudi pri nas. Avstrijski zdravniki ga svojim pacinentom menda predpisujejo na recept, uporabniki iz Slovenije ga pa morajo sami plačati.
Cila
15. apr 2010 14:29
Mi smo šli z belim receptom po antibiotike, ker jih pri nas ni že leta ne dela Krka, nadomestni pa pri nas ne obstaja. ATNES
15. apr 2010 15:07
ežoj je napisal/a: | ||
Jaz tudi ( dobivam komplekse ), vidim, da me vsi neki čudno gledajo, to bo sigurno zaradi tega ker nič ne kupujem v avstrijskih lekarnah. Mogel bom začet, sam še ne vem kaj. ežoj Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 14. 2010 20:31 |
15. apr 2010 19:46
Berny, pri nas se švedske grenčice ne dobi že več, če drži, kar pravi naš prijatelj.On je kupoval neko osnovo od Mariborskih lekarn in to zmešal z žganjem, potem pa po kapljicah v čaj.Zelo bo vesel, če ga imajo v Avstriji. Cila, tebe bi pa pobarala,ali condrosulf približno enako kot glukozamin, ampak boljše oz.bolj učinkovito? Hvala za odgovore! naor
15. apr 2010 19:59
Tudi moja hčerka je imela bradavice po rokah in na ušesu in sem jih odpravila s tekočino Verrumal, ki zanesljivo pomaga. lp TANJA LKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Palačinke z gobami in ajdovo kašo