18. apr 2010 18:00
2.2. je napisal/a: |
koliko pa stanejo in pošiljajo tudi v slovenijo? na hitro sem tu pa tam pogledala njohovo stran in videlo zelo lepe stvari samo koliko je valuta v eur? 2.2. |
18. apr 2010 18:00
2.2. je napisal/a: |
koliko pa stanejo in pošiljajo tudi v slovenijo? na hitro sem tu pa tam pogledala njohovo stran in videlo zelo lepe stvari samo koliko je valuta v eur? 2.2. |
27. jun 2010 18:38
Drage tortopekarice, prosila bi za pomoč. Dobila sem modelčke za rožice zraven pa je bilo tole čudo: http://www.mojalbum.com/petkica/petkica/foto/17955781 Mi zna kdo paovedat, kaj je to, ker v navodilih sploh ni omenjeno, da je to del kompleta? Hvala.
29. jun 2010 13:00
male modelčke za rožice, srčke, like od kart.. imajo tudi v hobi trgovinah. v levčku v hali a sem jih videla. za plastelin pa celo škatlo v merkatorju, sicer plastičnih, samo so bili pa vsi liki, pa še zelo poceni
29. jun 2010 13:07
Petkica, tisto je za to, da se po končanem delu lahko malo počohaš od zadovoljstva... V resnici nimam pojma. Če tega ne znata stana.r in Pitončica, pa uporabi moj predlog Vendelina jr.
29. jun 2010 14:57
Petkica, jaz imam iste kose plastike, pa ne vem kam bi jih vtaknila. Če se ne motim sem že s Pitončico razglabljala o tem, pa ni bilo nekih pravih idej.
No, vsaj Vendelina je našla eno varjanto
MM
29. jun 2010 15:20
po moje je to eno stojalo, ampak za kaj, pa ne vem. poizkusite tisti dve zarezi vtaknit eno v drugo, morebiti bosta kljukici obrnjeni navzgor (moja prostorska predstava ni čisto H7) in se bo dalo celo kaj namontirat gor.
lp
cervus
29. jun 2010 15:26
morska medvedka je napisal/a: |
Petkica, jaz imam iste kose plastike, pa ne vem kam bi jih vtaknila. Če se ne motim sem že s Pitončico razglabljala o tem, pa ni bilo nekih pravih idej. No, vsaj Vendelina je našla eno varjanto MM |
ja ja se strinjam, nas je že ene par ki mamo ta komplet, pa nimamo pojma za kaj sta ta dva kosa :)
ko smo pa že pri tem kompleti, sem jaz nekje založila knjigo, a bi mi jo katera skopirala, skenirala, fotkala? dam na zs mejl ... lepo prosim, hvala
Pitončica
29. jun 2010 16:06
No, drage dame, po celodnevnem tuhtanju (ja, sem imela preveč časa) sem prišla do tega:
http://www.mojalbum.com/petkica/petkica/foto/16903464
http://www.mojalbum.com/petkica/petkica/foto/16903464
V glavnem, kar se mene tiče, totalna bedarija, bom raje uporabila Vendelinin predlog. Sama sem najprej pomislila, da je za muhe odganjat, ki se štulijo okrog torte, samo ima preveč lukenj:)
Pitončica, če se ni še nobena javila, ni problema.
29. jun 2010 18:19
Aha, vidim, da so moje 3D predstave kar v redu - škoda, petkica, da si cel dan tuhtala, lahko bi kar moj nasvet prebrala
lp
cervus
29. jun 2010 18:29
veš, da sem tvoj nasvet prebrala šele danes, tuhtala sem pa v nedeljo , samo povedala nisem kateri celi dan je to trajalo . Potem sem pa na to temo čisto pozabila, da bi povedala, da že vem, dokler ni spet priplavala na vrh. A ti to drugače kar brez 3D vidiš?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Najbolj enostavni piškoti s črto