Pod neko'>o drugo'>o temo'>o ste me enkrat že rešili iz zagate, zato'>o se spet oglašam...
Čez slaba dva meseca bo'>o naš fantek praznoval prvi rojstni dan. In ker sem trdno'>o odločena, da bo'>o imelo'>o'>o'>o'> torto'>o, ki jo'>o bo'>o smel jesti, sem se znašla pred izzivom: kako'>o jo'>o okrasiti.
Sam biskvit ni težaven - verjetno'>o bom izbrala enega izmed receptov za osnovo'>o brez mleka in jajc (ali pa samo'>o z rumenjaki in mlekom, ker počasi uvajamo'>o tudi to'>o), z obliko'>o se tudi lahko'>o poigram.
Malo'>o pa me zmanjka pri okrasitvi: čokolada itak odpade, smetane nočem, za maskarpone sem v dvomih, rada bi uporabila sadje, a brez želatine... a vseeno'>o mora izgledati lepo'>o in biti okusno'>o za nas odrasle, ne kot ponesrečen kup nečesa ;-)
Če nič drugega ne, mu bom dala gor še malo'>o plastično'>o igračko'>o, da bo'>o bolj privlačno'>o zanj... vse ostalo'>o pa mora biti užitno'>o, seveda.
Aja, alergij nimamo'>o, tako'>o da omejitev zaradi tega ni... razen preventivnih ne-jev za oreščke, čokolado'>o ipd....
Že vnaprej hvala za predloge/izkušnje!
sončen pozdrav,
M.
metodac