Ali se pri nas dobi krema/mazilo za ustnice s cinkom?
Kje?
rdkapica
Ali se pri nas dobi krema/mazilo za ustnice s cinkom?
Kje?
rdkapica
8. apr 2010 12:26
Pri nas se dobijo obliži, ki jih daš čez noč in naslednji dan ni več herpesa! Ne vem, pa če se še dobi cinkovo mazilo...
lp!
Za dober izgled imejte usta do ušes
Tale pa je svetovni
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 08. 2010 12:30
8. apr 2010 13:26
seveda se dobi cinkova pasta! Yvette
8. apr 2010 14:54
A v lekarni si vprašala - včasih so to prodajali kot galenski izdelek. Vendelina jr.
9. apr 2010 7:50
Zgleda pa tako:
Loni Makaroni
9. apr 2010 9:44
Kaj pa krema iz ciankalija, kje bi jo dobil ? LP hedonist
9. apr 2010 9:47
Ta tvarina, kolega, se pa ponavadi dobi v ampulah... Vendelina jr.
9. apr 2010 10:46
Kako prosim, hedonist, kaj si mislil s kremo iz ciankalija? Drugače se dobi cinkova pasta v lekarnah in tudi podobne stvari za ustnice. LP McNena
9. apr 2010 11:32
Mi je malo tole ušlo McNena, kaj češ včasih pač preveč naglas razmišljam. Sem dobil asociacijo iz cinka ni cian ,no pol je šlo pa kar samo osd sebe. Ampak priznaj, tudi ti včasih pomisliš, da bi bila kremca iz ciankalija neophodno potrebna , pa da jo namažeš ali ako drugače impliciraš komu ali čemu. Hvala VendelinaJr tudi za tvoj namig, ja tudi ampule bi bile kul. Sej nekoč sem se nekaj okrog tega celo izobraževal. Obema lp . hedonistneznan uporabnik
9. apr 2010 11:47
Pa sej ciankalij tudi pri težavah s herpesom pomaga, a ne? Jih zagotovo nimaš več Dobro pripravljene gobe so prav tako rešitev.. Hedonist, tole si pa ti zdele kriv japaja
9. apr 2010 14:01
Kadar ste takole nabriti, ste najboljši! naorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami