Ugovor dohodnine

marjeta10  

član od: 5.6.2007

sporočila: 313

7. apr 2010 10:24

Lani je mož ,zaradi neupoštevanja vzdrževanega družinskega člana dvakrat napisal ugovor ,kar na dursu in šele drugi ugovor je potem bil upoštevan,najboljše je torej narediti ugovor tam in pa tolikokrat ,da je potem prav,vsak pa ve zase ,koliko vzdrževanih članov mu morajo upoštevati in za kakšen čas -koliko mesecev v letu. lp marjeta10

silven  

član od: 26.8.2009

sporočila: 130

7. apr 2010 11:46

Gospa Vendelina jr. očitno večina ne dojame pojma " poslati ugovor po pošti s povratnico". Naj še jaz povdarim : po pošti s povratnico je isto kot podati ugovor na samem DURS-u. Ugovor na DURS-u je samo ena od možnosti in nič boljša od ugovora po pošti priporoče no s povratnico. LP silven

Mišelinka  

član od: 31.3.2010

sporočila: 29

7. apr 2010 11:50

silven je napisal/a:
Gospa Vendelina jr. očitno večina ne dojame pojma " poslati ugovor po pošti s povratnico". Naj še jaz povdarim : po pošti s povratnico je isto kot podati ugovor na samem DURS-u. Ugovor na DURS-u je samo ena od možnosti in nič boljša od ugovora po pošti priporoče no s povratnico. LP silven
ja jaz sem dala priporočeno in dobila sem potrdilo in mislim ,da bo to čist vredu ker drugih opravkov pa nimam da bi se vozila sem in tja tako da mislim ,da je to čist ok Mišelinka

silven  

član od: 26.8.2009

sporočila: 130

7. apr 2010 15:55

MIšelinka, seveda bo v redu. Ni potrebe, da bi se vozila sem ter tja, če je daleč oz. nepotrebno. Kar brez skrbi. LP silven Sporočilo je spremenil(a) silven dne 07. 2010 17:53

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti