18. jan 2015 6:45
luccka je napisal/a: |
MBrando, imaš v mislih kruh ProBody, t.i. low carb kruh z visoko vsebnostjo beljakovin? OH gor ali dol, vsi se jih želimo izogibati, ampak vseeno si kupi raje eno majhno ajdovo žemljico, mislim, da ne tehta niti 50 g. Pojej jo z užitkom in si boš zagotovo naredil več koristi kot z žvečenjem tiste lepljive kepe semen.
|
JAAAA, točno tegale sem mislil. A da vam je tako in !! Ker glede na prebrano in sestavine mi deluje sila zanimivo. Je pa res, kot je že nekdo omenil glede okusov, da bi morda meni drugače teknil. Sam nisem že kakšno leto jedel kruha, tako da sem morda že pozabil okus pravega kruha .
Drugače je itak tisti najbolj clean kruh v prodaji v BP CENTRU in LUŠTU v restavraciji FLORIJAN; delan pa je iz indijskega tropotca. Je pa siiiiila težek in marsikdo podleže par kosom tegale kruha z biftekom in domačim maslom na kilo. Moras postopoma.
Ja hvala lepa na izkušnji. Še obstajajo ljudje kateri dejansko odgovorijo na zastavljeno vparašnje in NE STRESAJO modrosti sveta in izrazov iz slovarja. Pje
No, sam sedaj ne bom običnega kruha nabavil, bom pa premislil ali bom dal temu PROBODY priložnost!
In še enkrat hvala lepa
elaphus: Je to sploh predlog? Brez šnicla mi živeti ni
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---