29. mar 2010 11:22
teta torta je napisal/a: |
Saj vinska jajca so res lepa - imam samo pomisleke glede dolžine časa kuhanja (pol ure). Ali niso potem rumenjaki čisto zeleni? teta torta |
29. mar 2010 11:22
teta torta je napisal/a: |
Saj vinska jajca so res lepa - imam samo pomisleke glede dolžine časa kuhanja (pol ure). Ali niso potem rumenjaki čisto zeleni? teta torta |
29. mar 2010 12:23
Pozdravljeni! Da ne odpiram nove teme, vas sprašujem, kako naj odstranim te rdeče žige z jajc ? Hvala za odgovore. LP
30. mar 2010 7:57
funuk11, koliko uporabnih idej, hvala. Bom probala nekaj od tega uporabiti regica
30. mar 2010 15:30
majdka je napisal/a: |
Pozdravljeni! Da ne odpiram nove teme, vas sprašujem, kako naj odstranim te rdeče žige z jajc ? Hvala za odgovore. LP |
majdka, nič drugega mi ne pade na misel, kot da jih spraskaš dol z majhnim nožkom. So res trdovratni.
lp
cervus
30. mar 2010 15:38
Za čebulne olupke lahko vprašaš pri kakšnem prijaznem prodajalcu zelenjave in ni vrag da ti jih bo brezplačno pometel v eno vrečko. mejačka
30. mar 2010 15:56
mejačka je napisal/a: |
Za čebulne olupke lahko vprašaš pri kakšnem prijaznem prodajalcu zelenjave in ni vrag da ti jih bo brezplačno pometel v eno vrečko. mejačka |
30. mar 2010 21:36
Pomoč, prosim. Kaj moram narediti, da bi videla slikice jajčkov mameF? eta
30. mar 2010 21:40
eta je napisal/a: |
Pomoč, prosim. Kaj moram narediti, da bi videla slikice jajčkov mameF?eta |
Si pogledala na drugo stran te teme?http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2059
Blanchy
30. mar 2010 22:02
Blanchy, hvala. Šele sedaj so se pojavili! Zelo čudno...pol ure sem visela tu gori in sta bila namesto slikic samo 2linka- vsaj jaz sem mislila, da sta...pa ni in ni šlo...res so zelo lepi! Tudi jaz bom poskusila! Poročam. eta
31. mar 2010 8:25
Kako so lepi ti teranovi pirhi..... zima13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)