1. sep 2012 18:23
To je zelo dobra zadeva. Ni dovolj, da misliš, oziroma verjameš, da ti bo pomagalo, uporabljati moraš to vodo. Mogoče je res malo dražje, vendar, ko imaš v hiši teh nastavkov več, ti to postane samoumnevno in sprememba je dejanska. Če nekdo samo včasih zalije rože s to vodo in je zadovoljen, kakšne mislite, da so potem rože, če že vrsto let ne "poznajo" drugačne vode, da o kakšnem gnojilu ne govorim. Pa rože so najmanjša stvar. Uživanje vode, tuširanje, namakanje in pranje perila, zalivanje vrta in polivanje vrtnin, tudi paradajza! polnjenje bazena brez klora, za čez celo poletje, namakanje mesa, sadnja in zelenjave, ki je tako prepojeno z raznimi kemikalijami, da dozori in preživi na tisoče kilometrov, spiranje nožnice pri ženskah - to pa je čudež, spiranje ran pri ljudeh in živalih,... Ne se norčevat, če še ne uporabljate! Klor se pa izloči iz vode,... To so revitan nastavki in to je revitalizirana voda, ne čudež, da bo čistil in čudežno pozdravil neko bolezen, ko je že tako razvita, da ti tudi zdravniki odkimavajo. Potem bi pa kupovali, v vsako stvar verjeli... Ne, to začnite, ko ste še kolikor toliko "uporabni" in uživajte življenje. Lahko si kupite večji nastavek in ga namestite pri števcu,... Vse se da, samo na pravi naslov se moraš obrniti. Taki forumi so dobri, lahko tudi zavajoči. Jaz se lahko vsem komentarjem samo nasmejim ali pa zamislim, koliko je nejevernih Tomažev, po drugi strani se pa zavedam, ljudje smo skeptični, vendar ti revitan nastavki so zaupanja vredni, samo uporabljati jih je potrebno. Ni dovolj, če je "prišravfan" na tušu, ker dvomim, da bi se vam dalo sprehajati za vsak kozarec ali pa pranje solate po hodniku. Bodi dovolj, kupite in uživajte! Jaz sem zadovoljna uporabnica, da ne bo pomote, ne prodajalka, ali da bi kar koli imela od tega!!!!
DevilGirl