Mi kdo lahko posreduje recept za sladke rezance z orehi, kot jih jedo v vrtcu ali šoli?
Hvala.
lartep
Mi kdo lahko posreduje recept za sladke rezance z orehi, kot jih jedo v vrtcu ali šoli?
Hvala.
lartep
12. mar 2010 11:53
Stric Google pozna veliko rešitev, npr.: http://www.gurman.si/recepti.php?Article=47&S=6 npahor4
12. mar 2010 11:57
Enkrat smo o tem že debatirali, nekaj idej najdeš:
moderatorka tulka
12. mar 2010 11:59
Za pašto oz. bleke: 30 dgk moke, 3 jajca, ščepec soli, voda po potrebi Zabela z orehi: 10 dkg masla, 10 dkg zmletih orehov (lahko jih zmeljete, meni je bolj všeč, da so večji koščki, jih nasekljam), pest drobtin Pašta: zmešamo sestavine, razvaljamo na tanko in razrežemo krpice ali rezance - lahko si pomagamo s kolescem. Kuhamo jih 3 min v slanem kropu. Zabela: na maslu popražimo drobtine in zmlete orehe... Testenine zabelimo, po želji dodamo rozine, sladkor, cimet... npahor4 Sporočilo je spremenil(a) npahor4 dne 12. 2010 12:04
12. mar 2010 14:26
se boljsi so, ce so kuhani na mleku , sploh ce so domaci. LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
12. mar 2010 20:11
Hecno, mi smo ravno danes imeli v vrtu metuljcke z lesniki in zelenjavno omako...:) Tarja83Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Rižek v poletni solati