Lep pozdrav,
kje se v Velenju da kaj dobrega pojest, lahko tudi picerija, grill; kaj priporočate?
SLO_šef
Temo je spremenil(a) SLO_šef dne 10. mar 2010 21:59
Lep pozdrav,
kje se v Velenju da kaj dobrega pojest, lahko tudi picerija, grill; kaj priporočate?
SLO_šef
Temo je spremenil(a) SLO_šef dne 10. mar 2010 21:59
10. mar 2010 21:53
vila herberstein, vila široko v okolici velenja. meni so pa načeloma vse pice dobre tako da ti ne morem priporočati dobre picerije. ampak: ljudje imajo radi picerijo Velun (del Velenja, ki se mu reče Šalek) potem Picadilly ob starem velenju. Zelo dobro meso imajo v makedonski restavraciji Sonce. Tu sem bila enkrat, pa čeprav ne maram mesa najbolj, so mešane plošče iz mesa na žaru špica. bannanna_v_slo ;) Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 10. 2010 21:53
10. mar 2010 22:15
Najboljše pizze so pri Bertu (bivši Obirc) ob cesti Arja vas - Velenje, se lahko Velun skrije, vsaj po mojem mnenju. Kitajska restavracija (na Partizanski, nasproti Petrola) ima tudi zelo dobro hrano. Herberstein tudi hvalijo, vila Široko je pa v Šoštanju cca. 7km iz Velenja. LizzieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Debeli špageti s poletno zelenjavo