http://www.bookdepository.co.uk/
A je že kdo kupoval tule knjige? Kakšne so vaše izkušnje? Meni se zdi kar ugodno, pa še brez poštnine tudi za Slovenijo...
čoko
http://www.bookdepository.co.uk/
A je že kdo kupoval tule knjige? Kakšne so vaše izkušnje? Meni se zdi kar ugodno, pa še brez poštnine tudi za Slovenijo...
čoko
6. mar 2010 12:26
Ja, veliko. Izkušnje so dobre, samo brzdat se moraš :) RadaJem
6. mar 2010 12:55
Ooo, to je pa tema zame! Kar se mene tiče, je bila ta stran eno od pomembnejših odkritij v lanskem letu. S fantom sva naročila že precej knjig in imava super izkušnje - poštnine ni, knjige so poceni, dobiš jih relativno hitro, pa še direkt na dom Edini problem je samokontrola, kot pravi RadaJem. Jaz bi lahko tam zapravila ves denar. Sicer pa plačujem z MasterCardom preko PayPala in ni bilo še nobenih problemov. MancaS
6. mar 2010 16:35
O, super, da imate pozitivne izkušnje. Kako je pa s cenami? Štimajo tiste, ki so napisane, ali ti potem naši še kakšen davek ali carino nabijejo?
čoko
6. mar 2010 19:45
MancaS je napisal/a: |
Ooo, to je pa tema zame! Kar se mene tiče, je bila ta stran eno od pomembnejših odkritij v lanskem letu. S fantom sva naročila že precej knjig in imava super izkušnje - poštnine ni, knjige so poceni, dobiš jih relativno hitro, pa še direkt na dom Edini problem je samokontrola, kot pravi RadaJem. Jaz bi lahko tam zapravila ves denar. Sicer pa plačujem z MasterCardom preko PayPala in ni bilo še nobenih problemov. MancaS |
6. mar 2010 19:55
Poglej si ga no, našega ežoja. Tudi tam daleč v tujem svetu, je opazil zapis o nakupu knjig
rrr
6. mar 2010 20:10
Preverila in primerjala sem ceni ene knjige, ki bi jo sin potreboval pri študiju - preko amazona knjiga stane 77,95 USD (to je 56,50€), preko bookdepository pa 44,26€. Razlika je očitna. Ampak jaz nisem še nikoli česarkoli kupovala preko interneta izven naših meja, torej moram mal prečekirat kako in kaj.
rrr
6. mar 2010 20:17
Jaz sem preko Amazona naročila eno knjigo, ki me bo s poštnino stala 145 eur, na bookdepository pa bi prišla 115 !!!
Pogruntala sem pa ravno toliko prepozno, da ne morem več preklicat naročila. Če pa hočem potem vrnit, me bo pa verjetno poštnina stala toliko, da se mi ne splača...
Požrla bi se od jeze!
čoko
6. mar 2010 20:18
No, nekaj sem že ugotovila, v Veliki Britaniji te knjige ni in bi jo dobili iz Indije in potem cena ni več 44€, pač pa 102€ - se hitro učim, mar ne
rrr
6. mar 2010 23:11
Ko sem primerjala cene z Amazonom, me je slednji prišel ceneje.
tulka
7. mar 2010 0:12
Cene štimajo. Plačaš, kolikor je navedeno in nobenih dodatkov. Za nekaj knjig sem primerjala cene in bi prišle preko amazona dražje (tudi če je bila cena knjige nižja, je s poštnino naneslo več). Je pa res, da ne kupujem rabljenih knjig (ki so na amazonu lahko skoraj zastonj), poleg tega tudi nisem še kupovala nobene strokovne literature, ampak samo leposlovje in sicer v mehki vezavi, kar pa ceneje kot pri bookdepository ne gre. Tako da zaenkrat ostajam pri tem. Če bi šlo za kakšne dražje knjige, bi pa verjetno tudi drugje pogledala (amazon, abebooks), čeprav bi bilo treba pri čezoceanskih nakupih malo preveriti davke, carino in te stvari. UK je le v EU. MancaSKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Bujta repa