tema odprta - 5. mar 2010 22:27 | ogledi: 13.686 | odgovori: 11
Pozdrav!
Tole me 'zagrabi' vsakic, ko se grem malo 'gurmansko razvajat' k Ancki - mislim (staro) domaco gostilno v Sencurju (pri Kranju).
In class='poudarjeno'>n sicer so tam obvezni struklji (cokoladni, za katere se vedno nimam niti pribliznega recepta), zadnje case pa me se bolj 'pocrklja' njihov sadnin class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh, ki ga dobis zraven class='poudarjeno'>n (njami) obare...
Sem prebrala vse kar sem nasla na Kulinariki o sadnemn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruhu, pa nisem cisto prepricana, ce je to to. Se pravi - to jen class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh, ki gre (vsaj meni) super zraven class='poudarjeno'>n cesa slanega, ceprav so notri suhe fige, slive in class='poudarjeno'>n se kaj. Ni pa nic (poleg sadja) sladek in class='poudarjeno'>n je vsaj deloma iz ene od 'crnih' mok. Pa ne vem, ali je to ajdova, rzena ali pac kar neka mesanica 'ne-belih' mok. Samo testo je tudi dokaj 'mokro' in class='poudarjeno'>n ne puhasto, kot je (navaden class='poudarjeno'>n)n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh sicer.
Ker ni ravno, da bi clovek vsak dan class='poudarjeno'>n hodil tja, jaz pa se rada velikokrat crkljam , bi bilo super, ce bi mi uspelo kaj podobnega kdaj ustvariti tudi doma.
Tisti ki poznajo tocno tan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh o katerem govorim, morda poznajo tudi kaksno njihovo 'skrivnost' (recept), sicer pa bi bila vesela tudi kaksne druge ideje/namiga...
Hvala!
T.
teja-kit.