2. mar 2010 20:43
Kriznana, sem iz drugega konca SLo, tako da sem ti jo kar po pošti poslala. Če še katera rabi, nekaj kreme je še. cukrpekrca
2. mar 2010 20:43
Kriznana, sem iz drugega konca SLo, tako da sem ti jo kar po pošti poslala. Če še katera rabi, nekaj kreme je še. cukrpekrca
3. mar 2010 22:46
Tistim, ki sem vam poslala po pošti, sem zraven napisala tudi osnovni recept za pripravo kreme. tu pa je še recept za pripravo lahke kreme: 250g cremeperle 250g margarine 120 g vode Marg. in kremo penasto stepamo in počasi dodajamo vodo. Posebej pripravimo: 1000g mrzle vode in 400 g iglessa desert caltpulver, dobro premešamo in pustimo stati 3 min. Nato stepamo 3m. Obe masi združimo in po želji dodajamo okuse (kakav, kava, lešnik ipd.) cukrpekrca
4. mar 2010 7:24
Samo, da je domače. Njam.
4. mar 2010 7:41
Mene pa zanima, kako se creme perle naredi? Bi jo naredila kar sama, saj ne more biti takšno čuno. Hvala pa lep dan. Zdenka
4. mar 2010 11:27
Jaz sem pa danes dvignila paket .Res si ga dobro zapakirala,sem že mislila,da mora ostati zavit. Sedaj pa gledam,pa nikjer ne najdem recepta,kako se to pripravi.. A mi ga lahko prosim napišeš in ,da sprobam. Hvala in lep deževen dan,malo snežen.Upam pa ,da imaš na primorskem lepšega. kriznana
4. mar 2010 12:27
cukrpekrca je napisal/a: |
Tistim, ki sem vam poslala po pošti, sem zraven napisala tudi osnovni recept za pripravo kreme. tu pa je še recept za pripravo lahke kreme: 250g cremeperle 250g margarine 120 g vode Marg. in kremo penasto stepamo in počasi dodajamo vodo. Posebej pripravimo: 1000g mrzle vode in 400 g iglessa desert caltpulver, dobro premešamo in pustimo stati 3 min. Nato stepamo 3m. Obe masi združimo in po želji dodajamo okuse (kakav, kava, lešnik ipd.) cukrpekrca |
4. mar 2010 12:32
Evo, še enkrat: Osnovni recept za pripravo je 1kg cremperle 1kg margarine 1/2 kg vode, ki jo počasi dodajamo med mešanjem. To penasto umešamo, po želji dodamo arome, barve, kakav, instant kavo, rum... cukrpekrca
4. mar 2010 12:47
Punce, razumem, kako se naredi potem, ko imaš že enkrat cremperle, vendar mene pa zanima izdelava samega creme perle, kot sem zapisala... Ali katera ve?Szdenka je napisal/a: |
Mene pa zanima, kako se creme perle naredi? Bi jo naredila kar sama, saj ne more biti takšno čuno. Hvala pa lep dan. Zdenka |
4. mar 2010 12:55
Szdenka, odgovor je bil namenjen "krizani", ker je spraševala za recept... npahor4
4. mar 2010 13:08
https://www.mercator.si/uzivajmozdravo/dober_tek/stro Mogoče ti tole kaj koristi Szdenka kriznanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Kruhove kroglice