Prosim, lepo prosim za recept palačink z banano.Enkrat sem jih jedel pa so ble tako dobre.............Kaj naj naredim z banano v palačinki? Naj jo zmiksam, spečem? hvala ze v naprej vsem!
David
Prosim, lepo prosim za recept palačink z banano.Enkrat sem jih jedel pa so ble tako dobre.............Kaj naj naredim z banano v palačinki? Naj jo zmiksam, spečem? hvala ze v naprej vsem!
David
2. sep 2003 22:55
INGREDIENTS 4 bananas 1 cup milk 1 cup flour 1 egg 2 teaspoons baking powder 1/2 teaspoon salt Skin and scrape the bananas; mash through a potato ricer, fruit press or colander. Add the milk and well-beaten egg. Sift flour, baking powder and salt into mixture and beat until smooth. Fry on hot greased griddle. They should be small and oblong. Serve with syrup. Mogoče ti kaj pomaga, če rabiš prevod, sporoči LP, Staša
1. jul 2009 15:34
prosim prevod... rozica123
1. jul 2009 16:29
4 banane zmeckaj, dodaj 1C mleka in 1 jajce. Vmesaj 1C moke, 2 zlicki pecilnega in pol zlicke soli. Speci majhne palacinke na vroci ponvi. Serviraj s sirupom. 1C je priblizno 1/4 l LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
1. jul 2009 17:16
Samo po izkušnjah, jaz bi jih pekla na zmerni (srednji) vročini. Če ne bodo prečokoladne od zunaj in imele packasto sredino.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Lečina juha in krekerji iz polente