Pozdravljeni vsi očki in mamice, pa tudi ''neočki in nemamice''
Stara sem 25 let, imam dokončano fakulteto in službo, stalnega partnerja, ki ima ravno tako službo ter si skupaj urejava stanovanje.
Ker nama stvari trenutno lepo 'klapajo', sva se tako počasi začela pogovarjati o otrocih,... Sedaj pa me zanima, kako ste se vi pripravili na prvega otroka, kaj je potrebno paziti, storiti,... Zanimama me predvsem o mitu, koliko časa prej je priporočljivo nehati jesti tabletke, vem, da nekater pred nosečnostjo jejo neke posebne tablete (vitamine ali nekaj podobnega), kdaj ste povedale v službi, kakšne so bile reakcije nadrejenih in sodelavcev,.... kaj pa odnos s patrnerjem po rojstvu. Zanimajo me vaše zgodbe o prvi (pa tudi drugi, tretji,...) nosečnosti, načrtovanju, pripravah in vse ostalo. Čimveč informacij tem boje, pa čim več zgodbic.
Saj vem, nekatirim se bo zdelo čudno, da se ukvarjam s tem vprašanjem in da nimam kaj planirat in načrtovat, pa do ko bo pač bo in da mogoče sploh ni usojeno da bo,.... Vse to vem, samo sem pač trenutno zelo navdušena nad idejo o majhni štručki in bi jo želela deliti z vami.
Hvala vsem za odgovore in zgodbice
btadeja