25. feb 2010 18:32
( tole prej sem nehote poslal ), torej kupim povecevalno steklo ( lahko kje srecam kaksnega starcka, pa da mu pomagam ), zelo vroce, zravn morja ( no, ja okeana ) vidim cikito, sama, najbrz se joka ( strt korazon ), pripravim ramo, zal nimam robca frisnega, pridem blizje: ona lize sladoled, kaze da je korazon cel ( a sem povedal, da je peklensko vroce ( bogi jaz)), koncno najdem muzej, za ogled je na zgornjem nadstropju, meni se zdi bolj vroce notr kot zunaj, pa ni, moj termometer kaze 25 stopinj...... si ogledam, nic posebej pretresljivega ni za videt. Grem ven, in vidim v blizini center de llamados in Internet ( moj hospedajo ga nima ) in sem tukaj. Kamorkoli grem, se mi zdi, da je sadje boljse kot pri nam: vceraj kupil grozdje ( belo in rdece ) sladko, ne mores verjamet, pa se ene slive, takih pri nam nisem videl, zelo velike, kot breskve, zelo sladke. Cene: vse se suce okrog pol evra ali mal vec. Meso, ce mal zaokrozim: piscancje cca 2 €, svinjsko 4, najdrazje goveje pa cca 6 €. Riba najdrazja cca 5 € obicajno 1,5 - 2 €. Moram koncat, ura mi bo potekla, pa un prst za tipkat me boli, pa grem, ce se kje da priti do pacifika, da izmerim temperaturo vode. Kaze da je tukaj klimatizirano, od mene ne tece ( moj termometer kaze 23,8 stopinj ). Morda se proti veceru se oglasim, ce naletim na kaksno jokajoco muhero. ezoj