neznan uporabnik
2. mar 2010 4:05
Ko bi ti slišal, kako zdajle bobni tukaj pri nas! Vsi tile kamni, ki se valijo od naših src... Čim manj izpuščajev še naprej! japajaneznan uporabnik
2. mar 2010 4:05
Ko bi ti slišal, kako zdajle bobni tukaj pri nas! Vsi tile kamni, ki se valijo od naših src... Čim manj izpuščajev še naprej! japaja
2. mar 2010 6:03
Bravo, Ežoj, da se javil! Srečno še naprej.....
japaja, tudi mene je nekaj zbudilo,
Balenka
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 02. 2010 17:35
2. mar 2010 6:06
pričakovala sem enega prestrašenega, sestradanega , on pa bogi samo lačen.
Veš kako nam je odleglo Taki kamni bodo frčali po Sloveniji od veselja.
Dobra korenina ne pozebe kar tako, a ne? Srečnoooo!!!!
Pozdravček!
2. mar 2010 6:38
Ooo, tale Punta Arenas pa ni ravno majhna vasica, kot sem si predstavljala . Google-Earth lepo pokaže in tako poveča, da sem lahko celo ežoja videla, kako se sprehaja po ulicah .
Torej je šlo vse po sreči - in tudi naprej bo, boš videl
2. mar 2010 6:44
Ežoj, zdaj pa srečno naprej! Mi pa čakamo tvoje javljanje ursula-ce
2. mar 2010 7:39
Človek ne more verjet, do česa te lahko en ežoj pripravi - zjutraj, ko vstaneš, najprej na računalnik pogledat, če je živ, če je zdrav, če je mozoljast ali je mogoče samo lačen - in hvala bogu, je samo lačen.
Srečno še naprej, ežoj
rrr
2. mar 2010 7:43
Jao, mi tukaj že par dni komajda dihamo in ves čas klikamo na tole temo, potem pa pride ežoj in nas potolaži, da zaradi tistih zlikanih gat nima izpuščajev po ritki........huuuuuuudoooooo Srečno še naprej in please, ne sekiraj nas več blažkaa
2. mar 2010 7:45
Hvala bogu , da si živ in zdrav ! Bom malo bolj mirno spala . Bernarda
2. mar 2010 7:53
Tole te bo pa drago prišlo...še v sanjah ni miru pred teboj! Ognjič
2. mar 2010 7:54
Ežoj ... sam, da si živ in zdrav.
Btw, vino tinto = rdeče vino (sam tam je najbrž malce bolj temno). Jaz bi ga tud z veseljem kakšen kozarček.
Blanchy
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )