27. feb 2010 14:04
Pravijo, da je v dol skupina 12-ih slovenskih turistov in dva, ki sta v lastni režiji.
Pozdravček in srečno!
27. feb 2010 14:04
Pravijo, da je v dol skupina 12-ih slovenskih turistov in dva, ki sta v lastni režiji.
Pozdravček in srečno!
27. feb 2010 15:53
že cel dan tudi jaz pogledujem na to stran, če se je ežoj že kaj javil. Glede na moč potresa mislim, da še nekaj dni ne bo normalne internetne povezave, zato se ne more javit. Sem prepričana , da je z ežojem vse dobro, samo oglasit se ne more. kleo
27. feb 2010 16:10
Saj je napisal, da je gre na ladijo kjer ni interneta in da se javi v ponedelje, ne delajte take panike.
jade
27. feb 2010 16:20
In na ladji je tudi najbolj na varnem - vprašanje, če sploh že vedo, kaj se je zgodilo na kopnem... Issi
27. feb 2010 16:45
Čisto za občutek, tale potres pride med 5 najmočnejših doslej zabeleženih: http://www.cnn.com/2010/WORLD/americas/02/27/top Drugače je IMO ladja res najbolj varen plac za bit med potresom. Zdaj pomoje tam cel dan gledajo televizijo in nimajo časa za opazovanje pingvinov... ;) navi
27. feb 2010 19:20
Ežoj, danes sem z mislimi s tabo. Srečno! Migla
27. feb 2010 19:27
No tole sem skopirala iz novic 24-ur. Potres Cunamiji grozijo, v Čilu 14 SlovencevSantiago 27.02.2010, 14:54 M. T./ Al. B. Reuters/Youtube Komentarjev: 27 Južnoameriško državo Čile je stresel silovit potres z magnitudo 8,8, ki je po zadnjih podatkih zahteval 122 življenj. V Čilu se nahaja 14 Slovencev, ki pa jih MZZ še ni uspelo priklicati. Članek Galerija Video (10) Po pričevanju očividcev so se hiše tresle kot žele. (Foto: EPA) Na Ministrstvu za zunanje zadeve so za zurnal24.si potrdili, da se v Čilu trenutno nahaja okoli 14 Slovencev. 13 se je v Čile odpravilo skupaj z turistično agencijo Kompas, medtem ko eden na potovanju v lastni režiji. "Nekdo se je preko interneta oglasil svojcem in jim zatrdil, da je vse v redu. Slovenec je bil tam na lastno roko in ni bil del skupine," je dodal tiskovni predstavnik MZZ-ja. "Upam, da je z njimi vse u redu" "Naša skupina se nahaja približno 400 kilometrov od epicentra potresa, vendar z njimi nismo v stiku, ker ne dobimo ne hotela, kjer so nastanjeni, ne vodnice. Glede na komunikacijsko blokado pričakujemo, da se bodo oni oglasili prvi. Trenutno naj bi bili na poti proti argentinski meji. Predvidevamo, da je z njimi vse v redu,“ je zatrdila Irena Soban, tiskovna predstavnica potovalne agencije Kompas.
27. feb 2010 19:34
Na koncu bo pa še v časopise priše l, upam da je on tisti slovenec, ki se je javil domačim. Sicer je pa tko rekel, da do ponedeljka nič novic. Res bo dolg vikend, pa še vprašanje je kako je sedaj z povezavo s svetom andreja č.
27. feb 2010 20:07
Naš ežoj ni tisti Slovenec,ki se je javil, je bil preko skypa en drug, mlajši. Ampak jaz sem prepričana, da je ežoj v redu, ker kopriva ne pozebe!!!!
Mamamia
mamamia
27. feb 2010 20:22
mamamia je napisal/a: |
Ampak jaz sem prepričana, da je ežoj v redu, ker kopriva ne pozebe!!!![palecgor] Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Bučke s sirom