2. mar 2010 10:49
Mamamia, nimaš prav, na delovnem mestu je alkohol prepovedana reč.....(mislim konzumacijo).
rimljanka
2. mar 2010 10:49
Mamamia, nimaš prav, na delovnem mestu je alkohol prepovedana reč.....(mislim konzumacijo).
rimljanka
2. mar 2010 11:10
Nisem govorila o delovnem mestu ... Mamamia
mamamia
2. mar 2010 11:21
Ezoj, tebi pa se dogaja, ni kaj!!!
Upam, da bo sedaj slisati samo se o kaksnem tresenju korazona od katere od cikit tam doli, premiki tektonskih plosc pa naj mirujejo
Sreco se v naprej ti zeli
Nena
Nena-morje
2. mar 2010 12:16
Ežoj, srečno!
barbara9
2. mar 2010 13:41
Ežoj
stana
2. mar 2010 16:01
Ežoj no koooooooooončno si se javil in povedal, da izpuščajev ni, jaz pa skrbela, pa klikala na kulinariko, pa ponoč nisem mogla spat, pa... od skrbi, sem ti že hotla kakšno zeliščarco poslat po pošti, da te ozdravi.
jade
2. mar 2010 16:06
Po mojem bo on, usmiljena dušca, kakršen je, privlekel domov za pol harema muher, ki se jim je hiša podrla nad glavo, ni vrag, da ne bi bilo med njimi tudi kakšne zeliščarke... :)))))
2. mar 2010 16:06
Hola,( spet jaz, po nase ), prespal, se naspal, naredil tudi prvi sprehod po Punta Arenasu. Ko sem vas prebral, so se mi ovlazile oci, hvala za skrb in lepe zelje. Glede denarja, ni " blema ", ce nic drugega, stipendija je bila, sedaj mi kartice funkcionirajo. Pa tudi drugace, imam ze placan let iz Punta Arenasa do Santiaga in placano 10 procentov ( tale tipkovnica je nekam cudna, nic ne najdem ) hostla za dva dni. Malo prej sem videl gneco pred uradom Lan airlines, cilske letalske druzbe, nisem nic vprasal, jaz imam let naslednji ponedeljek, do takrat se bodo stvari menda uredile. Samo za informacio, Santiago 5 mln. prebivalcev, Valparaiso cca 300.000, Pt. Montt cca 160.000, Punta Arenas cca 130.000. Tudi v Punta Arenaso so cucki po cesti, pa golobi, pa galebi ( hvala da ste vprasali ), o Pt. Arenasu vec drugic, sedaj mal nazaj, nekaj dni. " Gazdarica " v Pt. Montu se seveda razjokala ob mojem odhodu ( ), jaz sem spet slisal " hasta la fuego ", kaj pa je res povedala ne vem. Pravijo, da pri starejsih ljudeh se zgodi, da uho ne slisi dolocene frekvence in zaradi tega jim je govor nerazumljiv, sam to nima kaj z mano, jaz sem se mlad ( student ), pa pustimo to. Odhod ladje je bil zanimiv, lepo se videlo mesto in v ozadju dva vulkana pod snegom. Namestitev na ladji zelo v redu. V recimo nekaksnih kamricah so po stiri postelje, z leve in desne po dve drugi dve v nadstropju, z oskim prehodom, vsak dobi omarico ( s kljucem ) za " kufer " , brez vrat, in takih je nekaj " kamric " cena je cca 275 US$, naslednje so enake, in imajo vrata, cena je 420 us$, naslednje so dvoposteljne z vrati in kopalnico, polse razlikujejo se a imajo okno ali ne, najdrazja namestitev stane 2400 US $, in cena vkljucuje tudi hrano, samopostrezni tip restavracije. Jaz sem imel najcenejso namestitev, zgornje lezisce, pod mano je bil en spanec, druga dva sta bila en slovak, ko zivi in dela v San Francisku ( kot pizza maker ), cetrti je bil en svicar ( po njegovi izjavi " road construction worker ". Slednja dva sta bila na dopustu, spanec, po poklicu matematik, se navelical dela, delal je kot nekaksen programer, in se odlocil, da mal potuje, na poti je bil ze dva meseca. Z njim sva nacela nekaj svetovnih problemov ( kapitalizem, segrevanje ozracja ............. ) zal nama je zmanjkalo casa za resitev. Ona druga dva sta gledala le za cikitami ( xebe se njim za planet , ne najdem zvezdice ). A ja, tudi na ladji ni bilo nobene cikite ali muhere ( saj veste, strtega korazona ), ki bi se jokala. Na splosno, na ladji je zelo v redu, vse zelo cisto, dovolj stranisc ( cistih ), dovolj tusev za tusiranje. Kulinarika morda ni svetovna, hrana je bila cisto v redu in zadostnih kolicin, zmeraj, sadje, sokov kolikor hoces ( zastonj ), cene v baru tudi niso bile pretirane ( vino tinto, pol litrska buteljka cca 7 €, pivo 2,5 € ). Vsak dan, po zajtrku, je bil sestanek s potniki, opisali so pot za ta dan, kaj bo zanimivega videti. En dan je bilo predavanje ( cca 45 min., najprej v spanscini potem v anglescini ), flora ( kot bi rekla Ognjic savje ) in fauna ( bestije, kot bi rekli dalmatinci ) Patagonije, drugi dan pa enako o ledenikih. Prvi dan smo pluli mim otoka Chiloe in naprej ponoci, drugi dan je bilo zelo vroce in soncno, kar se na zgornjem krovu niti ne cuti, zaradi pihanja. Rezultat je bil ta, da je moja barva " roja intensivo " postala se bolj roha in se bolj intensivo, do bolece stopnje ( po domace bi rekli sem bil v obrazu rdec kot rak ). To je rezultiralo, da, ko sem zvecer oblacil polover z ozkim ovratnikom, sem se odrgnil po obrazu, mal zoprno, prezivel. Moram nehat, pozneje se spet oglasim ezoj
2. mar 2010 16:17
ežoj je pa cmendraaaaaa Mi smo bili v skrbeh zarad stroškov...a ne veš, koolk so zdej rože drage???? sem že gledala, če je kje kak kupček trobentic za prvo silo... čuvaj se in lep pozdrav od ezoj's fan kluba Krsko (dva goreča privrženca) Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 02. 2010 16:17
2. mar 2010 16:22
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Poke skleda z lososom